Aanwijzingen voor het strijken van een Militair Shirt

Aanwijzingen voor het strijken van een Militair Shirt


Een onberispelijke militair uniform is een embleem van trots voor de gebruiker. Soldaten die willen om te kijken scherp druk vaak hun eigen uniform shirts. Aandacht voor detail moet worden betaald, zodat uniforme shirts zijn kreukvrij en hebben een fris uiterlijk. Er zijn technieken om dit te bereiken.

instructies

1 Smeer de militaire overhemd lichtjes met spray zetmeel. Hang het overhemd voor 15 tot 20 minuten, zodat het zetmeel trekt in het weefsel.

2 ontknopen alle knoppen en leeg alle zakken. Draai ze binnenste buiten om ervoor te zorgen dat er geen voorwerpen, zoals proppen papier, enz., Die kunnen interfereren met strijken.

3 Klap de strijkplank, zodat het strijken oppervlak op heuphoogte. Zorg ervoor dat u ook een goede rustplaats voor het strijkijzer. Houd de spray zetmeel dicht omdat je het nodig hebt voor plooien en kragen.

4 Zet het strijkijzer op tot medium-hoog vuur. Als het een stoomfunctie, zet hem aan ook. Als dit niet gebeurt, moet je spray fles water bij de hand.

5 Leg de mouwen op de strijkplank en druk met het ijzer van de schouder tot de manchetten. Gebruik lange, gelijkmatige bewegingen maar wees voorzichtig met het strijkijzer op de stof te lang niet te verlaten. Als u niet beschikt over een stoomstrijkijzer, licht spuit water op de mouw en meteen ijzer. Strijk beide kanten.

6 Spray zetmeel langs de plooi gemaakt in stap 5, dan onmiddellijk op met behulp van de rand van het ijzer. Herhaal dit voor beide mouwen.

7 Druk op de voorkant van het shirt, te beginnen met de kragen. Spray zetmeel op de kraag en dan meteen strijken. Blijf op de rest van het shirt.

8 Druk op de achterkant van het shirt. Als je uniform vereist "militair" plooien, maak een vouw in het midden van de rug op dezelfde manier als een vouw in stap 6 creƫerde Maak twee plooien, zodat zij op gelijke afstand van de eerste vouw.