Surya Henna Haarverf Tips

Henna is een natuurlijk alternatief voor chemische haarverf. Surya Henna niet peroxide, zware metalen, ammoniak of synthetische geurstoffen. Als je zijn chemisch gevoelig en wil je haarkleur te verrijken of te dekken grijs, kan Surya Henna een optie zijn. Verrijkt met fruit, groenten en natuurlijke mineralen, is Surya Henna geproduceerd in het Braziliaanse Amazonewoud en is ontworpen om uw haar gezondheid te beschermen. Het is gemakkelijk aan te brengen en niet permanent.

Tips om te gebruiken Surya Henna

Shampoo je haar eerst om eruit te komen eventuele restproducten. Gebruik geen conditioner.

Surya Henna beschermt je haar en je kunt het gebruiken na een chemische behandeling, zoals een permanent of te ontspannen proces. Omdat het niet chemicaliën, kunt u het zo vaak als je wilt toepassen. Als je de verkeerde kleur van Surya Henna kiest, kunt u direct gebruik maken van de degene die je wilde. Gebruik Surya Henna neutraal aan een chemische stoffen in je haar en schadelijke effecten te verminderen.

Als u creatief voelt en wilt u uw eigen kleur te maken, kunt u tinten van Surya Henna mengen. Het bedrag dat u nodig hebt, hangt af van de lengte van je haar.

Niet mengen henna poeder met henna crème. Echter, kunt u mixen henna poeder met magere yoghurt en honing voor een hydraterende behandeling. Als u meer dan 40 procent grijs, gebruiken Surya Henna crème in plaats van het poeder.

voordelen

Surya Henna dekt uw grijze haren in een applicatie. Het is bedoeld om glans aan het einde van elke lok brengen.

Het is 100 procent natuurlijk. Deze henna is niet op dieren getest en geen dierlijke ingrediënten. Het is biologisch afbreekbaar en niet genetisch gemodificeerd.

Surya Henna voorkomt roos en werkt als een scalp toner. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen na een aantal shampoos. Surya Henna voegt glans aan je haar.

Voorzichtigheid

Niet gebruiken op je wenkbrauwen en wimpers. Zorg ervoor dat je een gevoeligheid testen proberen alvorens te gebruiken. Houd dit product uit de buurt van uw kinderen. Surya Henna is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Gebruik handschoenen en een schort bij het toepassen van deze kleurstof. Mocht je het op je lichaam, water, zeep en scrubben met een loofa zal de kleurstof te verwijderen.