Hoe maak je een Cat Entertain

Katten maken prachtige huisdieren. Echter, ze zijn koppig in strijd dieren. Als u eigenaar bent van een kat je weet dat ze het vaakst willen aandacht wanneer ze dat willen, niet wanneer u do.When ze willen aandacht die ze hebben manieren om dat niet altijd leuk. Er zijn manieren om een ​​kat die leuk zijn voor alle betrokkenen zijn en zal helpen redden uw meubels te vermaken!

instructies

Hoe maak je een Cat Entertain

1 Een zekere manier om vrijwel elke kat te vermaken is door het schijnt een pen licht op de vloer. Wanneer het licht beweegt zal de kat te jagen. Als u een overgewicht kat kan dit iets om te kijken naar, omdat katten voldoende lichaamsbeweging achter de licht zal krijgen. Je kunt ze te laten draaien, springen en zich zelfs te jagen.

2 Een activiteit die sommige katten genieten speelt hoeken. De kat zal zitten op één zijde van een hoek wand en een persoon op de andere te krijgen. Dit werkt goed op gang ingangen. De kat zal gluren om de hoek op zoek naar de persoon. Ze houden ervan om stalken dus dit is leuk voor de kat. Zodra ze weten dat de persoon in de buurt zullen ze bespringen en ze grijpen.

3 Als u een venster met een richel of een tafel in de voorzijde van het, kan uw kat te vermaken voor uren op een moment kijken naar vogels en andere dieren. Dit is goedkoop entertainment die geen inspanning van uw kant vereist. Wilt u het nog leuker voor de kat te maken kon je een vogel huis te installeren in de voorkant van het raam.

4 Katten houden vak. Zij zullen opstaan ​​op hun achterpoten / billen gebied en swat op je af. Je hoeft alleen te porren om ze snel om onbedoelde klauw verwondingen te voorkomen. Het is heel schattig het zien van uw kat opstaan ​​als dit boksen met iemand!

5 Ten slotte, net worstelen is leuk voor sommige katten. Ga naar beneden in de vloer met hen en rond rollen wrijven hun buik. Zij zullen proberen om je hand te grijpen en het meest waarschijnlijk worden schoppen met hun rug voeten. Als je ziet hun oren opfleuren je weet dat je hun volledige aandacht. Dan zijn ze waarschijnlijk om je te volgen rond de ruimte aanvallen op uw voeten en enkels proberen om het spel gaande te houden.

Hints

  • Zolang de kat wil spelen u zijn prima. Het is waarschijnlijk niet aan te raden om een ​​van deze proberen als de kat in een slecht humeur!
  • Vermoeiend een kat met het spel kan leiden tot meer rondetijd!
  • Let op de klauwen!