Hoe te voelen Christmas Spirit

Is uw geest van Kerstmis markeren? Iemand die je bent dicht bij een bah humbug houding? Misschien geld is krap of een baan wordt bedreigd. Wat uw situatie, is het niet alleen mogelijk om vast te houden aan uw geest van Kerstmis, is het waarschijnlijk dat u het naar een nieuwe zal brengen all time high met deze tips. Hier is hoe.

instructies

1 Denk aan wat je graag over Kerstmis. Is het nieuwe gevallen sneeuw die je de adem wegneemt? Is het de vakantie verlichting in alle kleuren of de elegante, grappige, of kleverige kerstversiering dat uw buurt te versieren? Misschien is het de geur van een echte boom of de gedachten van nieuwe recepten die u zal creëren om het seizoen te vieren. Echt na te denken over wat het is dat je echt leuk vindt aan Kerstmis en breng het tot leven in je geest.

2 De volgende keer dat je uit bent kerstinkopen; kijk in de ogen van het Leger des Heils klokkenluider als je geld in de ketel. Wensen hem of haar een Merry Christmas met een glimlach.

3 Op een gegeven moment wanneer je helemaal alleen in uw dag bent, zet je favoriete kerstmuziek. Het kan één nummer, of een hele cd te zijn. Speel het, zingen, genieten van het. Silent Night is bijzonder inspirerend als je moet proberen vast te houden of te doen herleven, uw geest van Kerstmis.

4 Neem een ​​pauze van het nieuws. Kranten en tv-nieuws shows zijn niet precies inspirerend wanneer de economische moeilijke tijden, slecht weer veroorzaakt ongelukken gebeuren, en de emoties zijn hoog rijden tijdens de feestdagen.

5 Doneer voedsel of warme kleding aan uw plaatselijke daklozen onderdak of voedsel kast. Hand uw items om een ​​echte persoon, zegt Merry Christmas, en kennis te nemen van hoe het voelt vanuit je hart te geven aan mensen die waarschijnlijk niet bijna net zo veel als jij hebt.

Hints

  • Laat niemand, of wat dan ook, brengen je naar beneden. Kerstmis is een magische tijd waarin mensen aan het lachen zonder reden, houd deuren te openen, en contact maken met mensen die ze zelden te zien. Laat het magische werk voor je.