Kan Cornish Kruis Kippen Eet Game Bird Food?

Kan Cornish Kruis Kippen Eet Game Bird Food?


Cornish Kruis kippen eten wat je in de voorkant van hen, maar ze zijn hybride snelle groeiers en zwak zijn, zodat ze gemakkelijk sterven. Of wat ze eten verantwoordelijk zijn voor deze zwakte op geen enkele manier is is niet duidelijk.

eiwitniveaus

Het kruis eet ongeveer 1,5 tot 2 pond. van diervoeders een week, en de aanbevelingen van de industrie zijn op een feed mix, dat is ongeveer 20 procent eiwit te gebruiken. Concurrerende industrie beweren speciale mengsels voor "chick starters", "finishers", enzovoort. De meeste diervoederfabrikanten raden u dalen tot ongeveer 17 procent eiwit tijdens de laatste paar weken vóór het slachten. Game vogelvoer, dat typisch zonnebloempitten, maïs en fijner volle granen, heeft over het algemeen eiwit niveaus boven de 25 procent.

Mixes en prijzen

Spel vogelvoer kan worden gemengd met andere ingrediënten om het gewenste eiwit te bereiken. Kosten kan een factor zijn, met een aantal spel mixen kost $ 1,50 per pond of meer. Pluimveevoer varieert 9-18 cent.

zwakke Foragers

Spel vogel voedsel kan worden verspreid in gebieden waar zowel wild levende vogels en scharrelkippen voedergewassen, maar de Cornish Kruis is een zwakke vogel die legt op gewicht sneller dan het bewegingsapparaat bij kan houden, dus let als je ze voedergewassen laten . Cornish Kruis vaak sterven bij warm weer als onbeheerd, een andere overweging alvorens hen toe om te foerageren. Cornish Kruis mag alleen worden toegestaan ​​om te foerageren in beperkte, vlakke gebieden met veel schaduw in de zomer, en je moet regelmatig controleren op hen.