Hoe krijg ik mijn 8 maanden oude baby te slapen Through the Night?

Hoe krijg ik mijn 8 maanden oude baby te slapen Through the Night?


De aanblik van haar acht maanden oude baby rustig slapen de hele nacht is iets wat elke moeder wensen voor. In antwoord op 's nachts wakker van een acht maanden oude kan overweldigend zijn. Sleep problemen komen vaak voor in dit stadium; de gemiddelde tijd die een acht maanden oude doorbrengen slapen elke dag is 13 tot 14 uur. Bij sommige technieken die u kan helpen uw acht maanden oud, maar ook jezelf, krijgt de benodigde hoeveelheid slaap.

instructies

1 Maak een slaap-vriendelijke omgeving. Sluit elk storende geluiden dat haar kan uit de sluimerstand. Als haar wieg piept, olie de gewrichten om het te glad; stuur uw hond naar zijn plaats voordat het blaft en zet uw telefoon uit te schakelen. Gebruik opake kleuren in haar slaapkamer om te voorkomen dat de dageraad stralen van haar wakker.

2 Play-slaapverwekkende muziek in de slaapkamer van de baby. Audio-opnames van dergelijke geluiden als water van de oceaan en watervallen zijn beschikbaar in de markt. U kunt ook slaapverwekkend witte ruis thuis te creëren; op een continue-play bandrecorder, geluiden opnemen, zoals een fan te draaien, aquarium geluiden of een tikkende klok luid. Neem favoriete slaapliedjes van je baby in je eigen stem en bewaar ze spelen voor haar de hele nacht in haar kamer. Het spelen van dergelijke vertrouwde geluiden herhaaldelijk kunnen geruststellen en kalmeren het kind om te slapen door de nacht.

3 Opzetten bedtijd routines en rituelen. Volgens Vraag Dr Sears, baby's die een vaste bedtijd schema en ritueel routine ga naar makkelijker en meestal langer slapen. Oefen je baby om een ​​sequentie van een warm bad en verpleging of schommelen of zingen slaapliedjes alvorens hem naar bed. Eenmaal gewend aan de routine, uw kind verbindt de activiteiten om te slapen en zijn lichaam wordt geprogrammeerd om afdrijven om automatisch te slapen.

4 Stel nap routines voor uw acht maanden oud. Kies timings op de dag wanneer je het meest moe bent en liggen op hetzelfde moment. Doe dit voor ongeveer een week, zodat hij gewend raakt aan de timing routine. Baby's die regelmatig dutje schema hebben in de ochtend hebben meer kans om langer tijdens de nachtrust, volgens Vraag Dr Sears.

5 Kijk voor kinderziekten pijnklachten. Kinderziekten pijn kan een veel voorkomende reden voor 's nachts slapeloosheid van uw kind te zijn. Controleer of er vocht op de sprei onder haar hoofd, een uitslag op de kin en wangen als gevolg van kwijlen evenals gezwollen en gevoelig tandvlees en een lichte koorts. Raadpleeg uw arts om manieren om kinderziektes ongemak en andere manieren om 's nachts te slapen te verbeteren verminderen vinden.