Hoe het hart van een maagd man winnen

Hoe het hart van een maagd man winnen


Uit de 12 tekens in de dierenriem, zijn Maagden best bekend als betrouwbaar, kalm, geconcentreerd en betrouwbaar. Mannelijke Maagden hebben een reputatie als trouwe, eerlijk en intelligent. Als u uw ogen op een bepaalde Maagd, zijn er bepaalde stappen die u kunt maken om hulp te helpen capture zijn hart. Maagden houden van eenvoudige elegantie en goed geplande activiteiten. De volgende stappen leiden u door de ins en outs van de datering van de standvastige Virgo man.

instructies

1 Een Maagd man is trots op zijn aandacht voor detail. Hij kleedt zich sterk en zal verwachten dat je om hetzelfde te doen. Geen enkele zichzelf respecterende Virgo zou zijn huis verlaten zonder het samenstellen zich eerst - zelfs als hij alleen maar draait om de winkel op de hoek. Wanneer dressing voor een date met een mannelijke Maagd, vasthouden aan klassieke lijnen en verfijnde kapsels. Probeer een eenvoudige zwarte jurk, zilveren sieraden en een elegante gladde up-do. Minder is zeker meer met deze mannen.

2 Hoe het hart van een maagd man winnen

Het verhuren van uw date kies de activiteit is een geweldige manier om hem te winnen.

Virgo mannen afkeer over het algemeen spontaan activiteiten. Deze mannen de voorkeur ingesteld schema's, die hen in staat stellen te bereiden voor elk type situatie. Toon uw man hoe georganiseerd en efficiënt kunt u door grondig te onderzoeken en het plannen van uw volgende weekendje weg. Virgo mannen als opties en dingen te zien vanuit elke hoek alvorens een beslissing. Kom met een handvol ideeën en laat je Maagd aan degene die hij het leukst vindt halen. Zelfs kleine beslissingen, zoals het kiezen van een restaurant of een film kan pijnlijke voor een Maagd zijn. Blijf kalm, bieden suggesties en hem niet overhaast in een besluit. Uw geduld zal de moeite waard op het einde.

3 Virgo mannen moeten zich veilig voelen. Ze hunkeren naar stiptheid en precisie in hun dagelijks leven. Aangekomen een concert nog een paar minuten te laat kunnen de nacht verpesten voor een Maagd man. Kijk naar de klok en er naar streven om het begin van elke keer dat de twee van u samen te zijn. Maak indruk op uw Virgo door te luisteren naar verkeersinformatie en weeralarm, het plannen van een paar verschillende manieren om uw bestemming te komen, en altijd met uw GPS klaar om te gaan. Virgo mannen houden van uitvoerbaarheid, en terwijl je misschien niet denken dat dit een wild romantisch gebaar, hij zeker wel.

4 Maagden grote hekel aan onstuimige gebaren van emotie. In feite zal dit soort gedrag meestal sturen hem lopen voor de deur. Hem niet verwachten dat je schrijft gedichten of weergegeven op uw gazon met een boom box in het midden van de nacht. Probeer het te houden "Waar is onze relatie heen? ' praat met een minimum. Uw Virgo geeft de voorkeur aan om zijn gevoelens te tonen met praktische maatregelen zoals het vullen van uw gas tank of het bevestigen van die losse reling in uw appartement. Perfecte giften voor een Maagd omvatten gereedschap sets, een nieuwe atlas, of een scherp in leer gebonden dag planner.

Hints

  • Virgo mannen hebben de neiging om de mensen te bekritiseren in hun leven. Proberen om het niet persoonlijk op. Het is een geval van "het is niet - het is me" syndroom. Maagden zijn perfectionisten, en vaak niet beseffen hoe scherp hun woorden kunnen zijn. Blijf kalm en poging om het compliment in de klacht te zien. Een maagd man zou niet bellen je uit als hij niet geloven dat je in staat om het beter doen waren. Hij wil gewoon naar de beste wat je kan zijn. Het is niet de meest romantische gebaar, maar dat is gewoon zijn praktische kant schijnt door.