Hoe te houden een Stray Cat Van Spuiten Mijn Huis

Hoe te houden een Stray Cat Van Spuiten Mijn Huis


Niemand houdt van het inademen van de penetrante geur van cat urine. Katten meestal spuiten oppervlakken - door het uitzenden van een stroom van urine - territoriale redenen, maar ze hebben ook de neiging om te spuiten als ze klaar om te paren bent of ervaren extreme stress of angst. Het leren van een paar manieren om verdwaalde katten uit het sproeien van uw huis te houden is essentieel als je wilt in een frisse, urine-vrije omgeving te leven.

instructies

1 Place koffiedik en sinaasappelschillen langs alle kanten van uw huis. Als de natuurlijke kat insectenwerende middelen niet werken, gebruik maken van een bewezen merk van de kat afweermiddel rond uw huis, zoals aangegeven op de verpakking.

2 Omring uw huis met een sterke geurende planten, zoals goudsbloemen. Plant de goudsbloemen zo dicht mogelijk bij uw huis mogelijk te helpen ervoor te zorgen dat zwerfkatten niet ergens te komen in de buurt van uw huis.

3 Houd uw katten binnen. Zwerfkatten, vooral mannen, hebben de neiging om te spuiten rond huizen waar andere katten buiten zijn geweest.

4 Installeer motion-geactiveerde sprinklers, omdat katten haten water en zijn gemakkelijk opgeschrikt. Motion-geactiveerde sprinklers zijn meestal goedkoop.

5 Leg de zwerfkat, en krijg het gecastreerd of gesteriliseerd. Volgens de Solano Feral Cat Group, sterilisatie of castratie een wilde kat zal verminderen spuiten. Wees ervan bewust dat sterilisatie of castratie een verdwaalde kat is geen 100 procent garantie van de kat zal stoppen met spuiten.

Hints

  • Insectenwerende middelen houden katten weg omdat katten zijn erg gevoelig te ruiken.
  • Gebruik nooit mottenballen of rode paprika's als insectenwerende middelen, omdat beide serieus een verdwaalde kat zou kunnen verwonden.