Chemicaliën die worden gebruikt in Hair Permanents

Chemicaliën die worden gebruikt in Hair Permanents


Als u van plan bent om je haar voor de eerste keer verven of zijn onderzoek naar de ingrediënten van permanente haarverf, is het gunstig voor uw gezondheid goed geïnformeerd over het betrokken bij de oprichting proces van de haarverf chemicaliën te zijn. Enkele haarkleurstoffen kunnen reacties op de huid veroorzaken, terwijl andere lange termijn effecten kan hebben, afhankelijk van de mate van gebruik.

parafenyleendiamine

Parafenyleendiamine is een chemische stof die in de meeste permanente haarkleurmiddelen oplossingen die ernstige reacties en problemen kan veroorzaken als het in contact komt met de ogen van een persoon of de omgeving. Een reactie op parafenyleendiamine kunnen dermatitis van het bovenste ooglid en het gebied rond de randen van de oren. Als de allergie is ernstiger dan normaal kunt u zwelling van de hoofdhuid en het hele gezicht merken. Extreme allergieën voor parafenyleendiamine omvatten urticaria en soms, hoewel zeldzaam, anafylaxie.

ammonia

Ammoniak is een veelgebruikt ingrediënt in de meeste vaste en zelfs semi-permanente haarverf op de markt omdat het de kleur helpt te stellen en te scheiden nagelriemen van het haar. Het inademen van ammoniak kan leiden tot huidreacties, irritaties en flauwvallen, wat leidt tot de dood. Bij het gebruik van producten met ammoniak is het belangrijk om de ruimte goed geventileerd te houden en hebben veel frisse lucht circulatie. Als u allergisch bent of liever haarverf zonder ammoniak, haarverf ammonia bevatten zijn ook beschikbaar op de markt en in schoonheid winkels.

lead Acetate

Loodacetaatoplossing is een van de belangrijkste chemische stof gevonden in haarkleurmiddelen specifiek gericht op mensen met grijs haar. Hoewel loodacetaatoplossing niet gevonden wordt in alle haarverf, het kan schadelijk zijn bij verkeerd of onjuist gebruikt. Als lead acetaat wordt ingeademd enkele van de risico's omvatten abdomenal pijn evenals verhoogde niveau van lood in het bloed van het lichaam. Loodacetaat kan ook leiden tot de huid of irritatie van de ogen en pijn, dus is het best om contact met deze gebieden van het lichaam te voorkomen bij het sterven je haar of met behulp van een haar stervende product met loodacetaat.