Hoe maak je Quick Brood

Hoe maak je Quick Brood


Snelle broden zijn broden die een ander soort zuurdesem, andere dan gist, zoals bakpoeder of crème van tandsteen te gebruiken. Zo kunnen ze snel worden door enkel het toevoegen van de ingrediënten te mengen en vervolgens bakken. Ze zijn vochtiger en iets zoeter dan andere soorten brood en zijn vaak te vinden als ontbijt eten. Een voorbeeld van snelle brood is banaan notenbrood. De volgende keer dat u een heerlijke traktatie die niet veel tijd neemt, probeer dan het maken van een aantal snelle brood.

instructies

Hoe maak je Quick Brood

1 Stel de boter op de teller 20 minuten alvorens het op kamertemperatuur brengen. Verwarm de oven voor op 350 F. Vervolgens spuit je brood pan met koken spray en zet apart.

2 Roer de bloem, bakpoeder, bakpoeder en zout.

3 In een andere kom, room samen met een mixer de boter en de suiker. Voeg de vanille-extract en de eieren en mengen. U kunt de eieren te verslaan voor het toevoegen aan de Ten tweede komt boter en suiker in plaats van erna.

4 Combineer de geprakte bananen en yoghurt met het botermengsel en meng op lage snelheid. Voeg de bloem in kleine hoeveelheden totdat gemengd met boter mengsel.

5 Voeg de aardbeien en de walnoten toe en roer tot gemengd. Heeft het beslag niet overmix of het brood zou kunnen blijken moeilijk. Giet het beslag in de ingevette broodvorm.

6 Bak de snelle brood tussen de 45 en 50 minuten, of tot een gouden kleur. Plak een tandenstoker die in het midden van het brood. Als het er schoon uit komt, wordt het brood gedaan, anders laat bak nog 5 minuten. Verwijderen uit de pan. Laat afkoelen alvorens te snijden.

Hints

  • Pecannoten kan vervangen walnoten.