Hoe maak je een vriend in Gevangenis Zoek

Hoe maak je een vriend in Gevangenis Zoek


Omdat de federale en staat gevangenis systemen zijn zo groot, het vinden van een vriend die is gevangen kan moeilijk zijn. Mensen worden aan de federale gevangenissen gestuurd voor het breken van de federale wetten, volgens het Bureau van het gevangeniswezen. Mensen die staat of lokale wetten overtreden worden gehouden in staats-en lokale voorzieningen. Online zoekfuncties beschikbaar zijn om het proces gemakkelijker te maken. Voor het plannen van een bezoek aan uw vriend, zorg ervoor dat je weet dat alle regels voor het bezoeken van gevangenen, zoals bezoektijden en beperkingen op de aard van de items die u mag brengen.

instructies

1 Zoek je vriend in de federale gevangenis door het Federal Bureau of Prisons. U moet de exacte spelling van zijn voor- en achternaam te leren kennen. Het kennen van de middelste naam, ras, geslacht en leeftijd van uw vriend kan helpen om te verfijnen. U kunt schrijven naar je vriend, in de zorg van de gevangenis, met behulp van de naam van de persoon en registreer nummer. Het Federal Bureau of Prisons informeert je ook als je vriend is vrijgegeven.

2 Vind je vrienden in gevangenissen van de staat het gebruik van diensten die door de afzonderlijke staten, of door middel van diensten zoals Ancestor Hunt die tools bieden voor het zoeken genealogie van een persoon. Een deel van die zoektocht kunnen zijn familieleden die naar de gevangenis zijn gestuurd. State gevangenen worden niet gecatalogiseerd in een nationaal register, dus je moet weten in welke staat je vriend zich bevindt. Hier vind je informatie van elke staat Department of Corrections. Elke website heeft een zoekfunctie voor de mensen opgesloten in de staat.

3 Schrijf naar je vriend in de gevangenis. U kunt ook naar je vriend, maar alleen als ze je op haar bezoeker lijst heeft geplaatst. Ze moet verzoeken u op de lijst van de gevangenis worden geplaatst. U moet persoonlijke identificatie te voorzien, en een antecedentenonderzoek kan worden uitgevoerd. Elke staat heeft verschillende regels over het bezoeken uur. Soms zijn onlangs opgesloten gevangenen niet toegestaan ​​bezoekers voor een bepaalde periode. Bezoeken kan ook beperkt tot een bepaalde tijd.

Hints

  • Als je een vriend te bezoeken in de gevangenis, je mag niet worden goed behandeld tijdens de visitatie. Het is niet toegestaan ​​om items in de gevangenis mee te nemen, en kunnen worden gedwongen om te wachten op een lange tijd voordat de bewakers, zodat u in te voeren.