Hoe om te scheren je eigen hoofd met Elektrische Clippers

Hoe om te scheren je eigen hoofd met Elektrische Clippers


Als u wilt uw eigen hoofd scheren, maar don `t wilt een scheermes te gebruiken, gebruik dan een paar tondeuse. Een paar van de tondeuse is redelijk geprijsd en kunt u uw haar clip in verschillende kwaliteiten. Dit betekent dat u kunt gaan heel kort - bijna net zo kort als je kunt met een scheermes - of laat je haar een beetje langer. Wikkel een handdoek om je schouders voordat u begint, en zorg ervoor dat u ten minste twee spiegels handig.

instructies

1. Bepaal hoe lang je van plan bent om je hoofd scheren naar beneden om en die te bewaken je nodig hebt om te gebruiken. De bewakers lijken plastic kammen en kan worden bevestigd aan de tondeuse. Ze zijn genummerd - hoe kleiner het getal, hoe dichter de snede. Als je met alleen de clippers - geen bewakers aangesloten - u zult eindigen met een besnoeiing die lijkt op een 05:00 schaduw. De typische "buzz" cut gebeurt meestal met een # 1 en # 2 te bewaken.

2 Schakel de tondeuse. Het maakt echt niet uit waar je begint. De echte sleutel om dit zelf te doen, is ervoor te zorgen dat u geen vlekken missen. De twee meest voor de hand liggende manieren om dit te doen zijn om een ​​hand-held spiegel voor te houden, terwijl je in de voorkant van een ander spiegel gaan staan, zodat je je hele hoofd kan zien, of om je hele hoofd over en weer trimmen totdat het is gewoon onmogelijk dat je gemist een vlek.

3 Wees voorzichtig rond je oren, bakkebaarden en Cowlicks. Een cowlick is een gebied op het hoofd waar haren groeien in verschillende richtingen. Gebruik het oor taper kammen ook. Deze lijken op de bewakers, behalve dat de rand van de wacht is onder een hoek met de rand van de tondeuse. Hierdoor kunt u uw oren trimmen rond zonder hulp. Om Cowlicks trimmen moet u de trimmer over het gebied lopen in alle mogelijke richtingen. Met andere woorden, niet alleen uitvoeren van de clipper van voor naar achter, maar van links naar rechts, van rechts naar links en weer terug naar de voorkant ook.

4 Knip de haarlijn aan de achterkant van je hoofd. Een paar spiegels op dit punt kan het werk veel gemakkelijker. Als dit gewoon niet mogelijk, wanhoop niet. Houd een washandje op de achterkant van je hoofd, zodat de rand van het doek is zelfs waar u de haarlijn bijgesneden willen. Houd de washandje op zijn plaats met de ene hand, terwijl het trimmen met de andere. Dit is een moeilijke stap die tijd kost om te perfectioneren, maar het is zeker goed te doen.

5 Clean up. Zodra u tevreden bent dat je niet gemist hebben een plek, schoon en olie uw clippers voordat ze weg. Opzuigen je haar en hop in de douche. Gebruik een stuk zeep op je hoofd - dit zal u vertellen of u in het afspoelen van alle losse haren stukjes die vastzitten aan uw hoofd zijn geslaagd. Schuim, spoelen en herhaal totdat er geen snorharen meer op de zeep na het inzepen.