Hoe maak je Sugar Cane Stroop

Omdat suikerriet stroop wordt gemaakt van ruwe rietsuiker, het is zoeter dan bewerkte witte suiker. Het voegt een pure, zoete smaak tot niets. Suikerriet wordt geproduceerd in het zuiden van de Verenigde Staten in plaatsen zoals Florida en Louisiana. Als je verse suikerriet kan krijgen, maken van uw eigen siroop kan worden gedaan met een redelijke hoeveelheid moeilijk als men de juiste materialen.

instructies

1 Om het sap van de suikerriet te verwijderen, buig het in het midden met de metalen staaf en giet het sap in een emmer.

2 Giet het sap in de pan en breng aan een gestage kook. Het sap moet ongeveer 210 graden. Foam begint te vormen op de top van het sap.

3 Wanneer het sap begint te koken over de bovenkant van het schuim, gebruik schuimspaan tot op de bodem (kleine stukjes van het riet) te verwijderen en laat de rest van het uitschot stroom naar de buitenste lip / ring van de pot.

4 Laat het sap koken tot het begint te opduiken in een stroop-achtige vorm. Dit kan tot acht uur voor een paar liter siroop. Blijven droesem te verwijderen met de schuimspaan uit de pan. Langzaam zet het vuur, zodat de siroop niet verbrandt.

5 Controleer het sap elke 30 minuten of zo om ervoor te zorgen dat er niet een teveel opbouw van droesem. Wanneer het sap lijkt te dikken als het voltooiing nadert, zet het vuur lager als nodig is, zodat het op een constante, zachte kook blijft.

6 Verwijder de siroop van het vuur volledig zodra deze zich tot een viskeuze vloeistof. Laat de siroop afkoelen voordat je hem in flessen.

Hints

  • Het is altijd het beste om verse suikerriet te gebruiken. De oudere suiker wordt, hoe meer het moet worden gehydrateerd. Als uw suikerriet meer dan twee weken geleden werd gesneden, gebruik maken van een aanzienlijke hoeveelheid water (tot een gallon voor kleine hoeveelheden, zoals zou worden gemaakt thuis) naar rehydrateren het sap als het eenmaal is overgenomen uit het riet.
  • Het proces van het laten het sap uit het riet is traag is, dus zorg ervoor dat u een paar uur te besteden aan deze step.The hele proces kan gedurende een dag in beslag nemen in zijn geheel. Wees bereid om wait.It is gemakkelijk om te worden verbrand door een overmaat droesem of popping siroop tijdens dit proces, dus neem beschermende maatregelen zoals het dragen van handschoenen of een apron.Excess uitschot kan de siroop ru├»neren als ze niet goed worden verwijderd. Zorg ervoor dat alle droesem verwijderd van zowel het sap als het kookt en van de randen van de pot.