Hoe kan ik de datum in een Nintendo DS Lite

Je moet de tijd en datum in te stellen wanneer u eerst zet het eventueel gaming device. Met alleen de stylus en een lopende kalenderjaar, kunt u de datum op een Nintendo DS Lite in minuten in te stellen. Hier is hoe het te doen.

instructies

1 Trek het spel packs of kaarten uit de Nintendo DS Lite. Bewaar ze op een veilige plaats terwijl u de datum in te stellen.

2 Flip de schakelaar op. U zult de schakelaar aan de rechterkant van de DS Lite te vinden.

3 Open de Nintendo DS Lite en wacht tot de schermen te komen. Tik op het aanraakscherm om te beginnen met het instellen van de datum.

4 Gebruik de stylus om het menu "Instellingen" te selecteren. U vindt dit menu aan de onderkant van het scherm te vinden. dit paneel selecteert, wordt een assortiment van pictogrammen te roepen.

5 Kies de "/ Calendar Time" icoon, dat is de blauwe één met een klok op de top van een kalender raster. Wanneer u op dit pictogram, wordt nog een aantal pictogrammen verschijnen, waaronder een die een kalender raster lijkt.

6 Tik op het pictogram "Calendar" te selecteren. U ziet nu een scherm met de maand, dag en jaar en een set van de controles voor het aanbrengen van wijzigingen.

7 Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om de datum in te stellen en druk op de "Bevestig" knop als u klaar bent. De Nintendo DS Lite wordt uitgeschakeld en sla de nieuw ingestelde datum.

Hints

  • Als de Nintendo DS Lite is in de handleiding start-up modus, hoeft u niet om de macht uit te schakelen voordat u de datum. U kunt de start-up-modus in het hoofdmenu en het scherm "Opties" te veranderen.
  • Haak de AC-adapter aan op de DS Lite vóór het instellen van de datum en een beetje laadtijd in, terwijl u het verzorgen van de dingen.
  • Het touch screen is ontworpen om de aanraking van de stylus en weinig anders te weerstaan. Het gebruik van een andere dan de stylus object kan het scherm beschadigen.