African American Skin Care Secrets

African American Skin Care Secrets


Afro-Amerikaanse huidskleur is divers en wordt geleverd in vele tinten. Net als elke andere huidskleur, zwarte huid is gevoelig voor schade als niet voor goed verzorgd. Volgens Brownskin.net, zwarte huid is gevoelig voor aandoeningen zoals volwassen acne en eczeem (overmatig droge huid), die wordt beschouwd als de tweede meest voorkomende huid probleem in de Afro-Amerikanen zijn. Met de juiste huidverzorging, kunnen deze problemen worden verminderd of zelfs volledig geëlimineerd.

Shea Tree Oil

Shea boter is een off-white vet gewonnen uit de Afrikaanse Shea boom. Het wordt gewoonlijk gebruikt in de huid en haarproducten te hydrateren en een zacht, zijdeachtig gevoel. Dit ingrediënt, samen met cacaoboter, zijn prominente ingrediënten in zwarte huid en haarverzorging. Shea tree olie hydrateert niet alleen de huid, het dient andere doeleinden. Het wordt gebruikt als een antibacteriële en anti-schimmel middel en antivirale bestanddeel. U kunt de aankoop van producten die Shea tree olie bij grotere winkelketens bevatten of heeft u de mogelijkheid om een ​​zelfgemaakte, organische huid toner te creëren.

Water en meer water

De huid wordt uitgedroogd om verschillende redenen, waaronder ziekte, zweten of agressieve zeep. Een andere reden huid wordt uitgedroogd is het weer. overmatige tijd in de kou of de zon zal snel uitdrogen van de huid. Drink minstens 8 tot 10 ozs. water per dag --- een gallon beter. Een andere optie is het gebruik van een natuurlijke olie reinigingswerkwijze met water als hoofdbestanddeel. Het eenvoudige proces vereist mengen drie delen olijfolie en een deel ricinusolie. Masseer de olie op het gezicht in een cirkelvormige beweging gedurende drie tot vijf minuten. Dompel een doek in warm water en veeg overtollige olie. Deze methode hydrateert de huid en haalt afval, bacteriën, vuil en dode huidcellen van je poriën. Het zal u ook verlaten met een gezonde gloed. Als de aankoop van over-the-counter hydraterende remedies, moet u niet op basis van alcohol producten te kopen.

Bad Habit Eliminatie

Voor een gezonde huid, beknotten slechte gewoonten, met inbegrip van late nachten, en overmatig roken en drinken. Het is relevant zijn voor uw huid en gezondheid --- --- dat je eet beter, oefening en krijg voldoende slaap. Cafeïne ook schade aan een gezonde huid.

Houd een oogje in het zeil voor medicijnen die de huid beïnvloeden. Sommige medicijnen, zoals anticonceptie pillen, oorzaak acne en huiduitslag. Als dit gebeurt, raadpleeg dan uw arts over het voorschrijven van een alternatief.