Wat zijn de beste Kerstmis Speelgoed voor een vier jaar oud?

Wat zijn de beste Kerstmis Speelgoed voor een vier jaar oud?


De beste kerst speelgoed voor een vier jaar oud zijn die kletteren, knal en squeeze. Een vier-jarige op de hoogte is van de omgeving, in de verkenner modus en elke dag iets nieuws te leren. Bij het kiezen van speelgoed van Kerstmis voor een vier-jaar-oude, overweeg speelgoed met kleur en geluid, speelgoed dat zacht zijn en speelgoed die haar helpen beter te leren over de wereld om haar heen.

Gevulde en Pluche

Geef Christmas toys naar een vier jaar oud, dat zacht aanvoelt en geschikt voor harde knijpt zijn zonder gevaar voor verlies van hun vulling. Geef zacht opgezette dieren, poppen en figuren klein genoeg voor de vier-jarige om te gebruiken in het spel de tijd. Geef een hele grote fluweelzachte, cushy dier de vier-jarige mee kan slepen en slapen naast. Zorg ervoor dat elke gevulde cijfer dat veilig is voor een vier-jarige, die hard kan zijn op speelgoed door hen te gooien, ze te slepen en zelfs proberen om een ​​oog of de neus te proeven. Zorg ervoor dat alle gelaatstrekken van de gevulde stuk speelgoed van Kerstmis gift zal niet los worden en leiden tot een gevaar voor verstikking. Dit is iets om te overwegen als het naaien van de gevulde speelgoed voor de vier-jarige jezelf.

alfabet Puzzles

Vier jaar oud is niet te vroeg om te beginnen met het leren van het alfabet. Voor Kerstmis, geef puzzels die de vier-jaar-oude kind kennis met de vormen van letters en cijfers te helpen. Puzzels moet net een paar vrij grote stukken. De cijfers of letters van het alfabet gebruikt in de puzzels die je moet geven groot en makkelijk voor de vier-jarige om te manipuleren met zijn vingers en handen. Kijk voor houten puzzels met knoppen op elk stuk, wat het makkelijker maakt voor de vier-jarige om het stuk op te heffen. Kijk voor kartonnen puzzels die dik zijn en zullen hard slijtage nemen. Kijk voor foam puzzels die dik, maar flexibel zijn.

Move-Jump-Dance

Een vier-jarige kan genoeg zijn om speelgoed dat springen, evenwicht en motorische vaardigheden vereisen in evenwicht te brengen. Je zou een vier jaar oud die eerste paar schaatsen voor Kerstmis of een gemotoriseerde auto kan ze rijden allemaal in haar eentje geven. U kunt haar een trampoline te springen om die spieren te trainen geven. Ze zou danslessen op prijs stellen als ze houdt het bewegen op de muziek, gymnastiek of sport instructie. Ze zou een muziek-cd of video game waarderen.

Auto's, vrachtwagens en Dolls

Vier-jarigen brullen met motorfietsen en worden de motoren van auto's en vrachtwagens en andere voertuigen. Auto's, vrachtwagens, aangelegd met wegen, steden en treinsporen en miniatuur cijfers matten moedigen de vier-jarige in het spel en maak goede kerst speelgoed te geven als cadeau, samen met miniatuur treinstellen. Poppen die gemakkelijk vast te houden zijn, zonder kleine onderdelen en met een verscheidenheid aan outfits, past het wetsvoorstel voor de vier-jarigen die graag spelen met poppen.

Bouw het

De beste kerst speelgoed voor vier-jarigen omvat iets waarmee ze kunnen bouwen. Geven gewone houten blokken, grote plastic blokken en blokken die in elkaar grijpen van verschillende interessante gebouwen, voertuigen en zelfs mensen.