Hoe maak je een LEGO Guy Online

Hoe maak je een LEGO Guy Online


Miniatuur LEGO jongens zijn een leuke en interessante manier om je LEGO-creaties personaliseren. Er is dus een grote verscheidenheid aan functies en karakters van LEGO miniatuurfiguren die aanpassen zijn. Zo kunt u kiezen vele functies, zoals hun haar en zelfs kleding. Door online te gaan, kunt u de tijd nemen om uw miniatuurcijfer aan te passen voordat u besluit op degene die je het beste bevalt.

instructies

Hoe maak je online LEGO guys

1 Ga op het internet en ga naar de miniatuurcijfer generator website gemaakt door grondplaat. Zodra de website laadt klik op "Play Now" en ga naar de generator.

2 Kijk naar de linkerkant, naast de koppen, en er zijn drie knoppen met het label "verleden", "heden" en "toekomst". Klik op elke knop en roep verschillende stijlen van koppen. Zo zal de toekomst knop hoofd stijlen gebaseerd op futuristische personages en de ruimte brengen.

3 U kunt kiezen uit dezelfde knoppen label "verleden", "heden" en "toekomst" naast de lichamen. Dit zal ook hetzelfde doen functie en brengen de romp van de personages uit verschillende perioden. Zo zal de "Past" knop brengen torsos van een skelet, tovenaar en ridder.

4 Verander de laatste aanpasbare lichaamsdelen door te beslissen wat voor soort benen u wilt. Hetzelfde als voorheen, zijn er knoppen aan de linkerkant het label "verleden", "heden" en "toekomst". Klik hierop om verschillende stijlen van de benen te kiezen. Bijvoorbeeld door te klikken op de huidige knop kunt u kiezen uit verschillende kleuren van jeans en broeken.

5 Speel met alle verschillende stijlen en het creƫren van een personage dat je aanspreekt. U kunt dan gaan uit naar de winkel of online winkelen en vind je karakter.

Hints

  • Veel plezier en geniet van het proces. Er zijn veel verschillende combinaties om uit te kiezen dus niet beslissen over een totdat u zeker weet dat u tevreden bent met je karakter zijn.
  • Maak een paar personages en je kunt een hele cast op uw LEGO set te hebben. U kunt aanpassen en stel uw LEGO collectie los van de rest van je vrienden in deze unieke manier.