Hoe Fix Plastic Boat Fenders

Een gebarsten fender is niet van plan om dezelfde bescherming voor een boot als een nieuw spatbord zal bieden. Een gebroken plastic spatbord biedt de boot geen bescherming. Vind gebroken fender herstellen met dezelfde materialen u gebruikt om beschadigde glasvezel repareren de boot, zelfs indien het stootblok bijna wordt in tweeën gebroken. U kunt hetzelfde niveau van bescherming zou je ervaring het spatbord nooit verbroken te bereiken.

instructies

1 Plaats het spatbord in een bankschroef op de werkbank. Boor een gat aan het uiteinde van het beschadigde gebied.

2 Plaats het blad van een decoupeerzaag in het gat aan het eind van de schade. Gebruik de puzzel rond het beschadigde gebied van het spatbord te snijden. Verwijder het beschadigde gebied.

3 Gebruik een palm sander en 80-schuurpapier om "rough up" het gebied grenzend aan het grote gat dat je gewoon knippen. Dompel een schone doek in aceton en veeg de geschuurd gezicht van het spatbord. Terwijl u toestaan ​​dat de aceton te drogen, meng de verharder en hars voor de marine epoxy, volgens de aanwijzingen op het etiket.

4 Gebruik een wegwerp borstel om de geschuurde gebied te schilderen met de epoxy. Snijd een strook van 6 oz. glasvezeldoek groot genoeg om het beschadigde gebied te dekken en tot aan de grenzen van het geschuurde gebied. Plaats de glasvezeldoek in de epoxy, werkt het in de epoxy met de toppen van de verfkwast borstelharen.

5 Verf de glasvezeldoek met meer epoxy en het werk van de tweede laag van glasvezel doek in de epoxy. Herhaal dit proces tot ten minste vier lagen van glasvezel zijn opgebouwd. Laat de epoxy volledig uitharden en zand het oppervlak met 220-grit schuurpapier.

6 Verf het spatbord naar de andere spatborden die u gebruikt evenaren of aan de romp van uw boot te passen, zoals u verkiest.

Hints

  • U kunt elk soort verf te gebruiken op een spatbord, zelfs een op water gebaseerde acryl verf huis.
  • Het werken met elektrisch gereedschap is gevaarlijk. Gebruik de juiste voorzichtigheid.