Hoe maak je een nieuwe vrouw

Hoe maak je een nieuwe vrouw


Het vinden van een nieuwe vrouw kan relatief gemakkelijk of zeer moeilijk, afhankelijk van uw omstandigheden. Als je sociaal actief en hebben geen zeer hoge normen voor uw nieuwe vrouw kan het niet een zeer uitdagende proces zijn, maar als je een kluizenaar op zoek te trouwen met de perfecte vrouw, dan kan het blijken te zijn inderdaad moeilijk zijn.

instructies

Hoe maak je een nieuwe vrouw

1 Word sociaal! Je kunt niet verwachten dat een nieuwe vrouw opeens opdagen op uw voordeur zonder enige inspanning van uw kant. Vraag vrienden om u kennismaken met enkele vrouwen en een punt van het bijwonen van maatschappelijke functies.

2 Als u niet in staat om eruit te komen en een praatje maken heel vaak wilt u misschien overwegen deelname aan een online dating site of het kopen van een lidmaatschap in een dating service. Kies diensten die gespecialiseerd zijn in het vinden van potentiële partners voor mensen, in tegenstelling tot casual hook-ups. Er zijn een aantal diensten die gespecialiseerd zijn in het samenbrengen van mensen voor serieuze relaties, en dit is het type van de dienst die u wilt vinden en te gebruiken.

3 Maak duidelijk aan de vrouwen je date dat uw bedoeling is om uiteindelijk te trouwen. Omdat veel vrouwen ontmoet mannen die alleen maar op zoek zijn naar een causaal verband is het een goed idee uw intenties bekend vooraf, dus er is geen verwarring te maken. Door het maken van uw bedoelingen duidelijk, zul je vrouwen die ook op zoek naar het huwelijk te trekken en af ​​te stoten die vrouwen die geen verlangen naar het huwelijk.

4 Zodra u een vrouw die je genieten van dating, rekening houden met de idee dat ze degene die je wilt trouwen en de rest van je leven door te brengen met zijn. Benader het onderwerp met haar. Zoek uit hoe ze zich voelt over het idee van trouwen met u, en als het is niet iets wat ze zou overwegen dan moet je de relatie te beëindigen en verder te gaan met een andere vrouw.

5 Voorstellen om een ​​geschikte vrouw en beginnen met het plannen van de bruiloft!

Hints

  • Wees altijd jezelf! Als je voordoen als iemand anders dan zal de vrouw niet verliefd op je valt; ze verliefd zal vallen met de persoon die u hebt gemaakt.
  • Duw niet tegen het huwelijk of voorstellen op een eerste date. Veel vrouwen beschouwen dit als stalker gedrag.