How Do You Paint Glass Blocks oog op de kerstdagen?

How Do You Paint Glass Blocks oog op de kerstdagen?


Kunt u zich wenden gewone glazen bouwstenen van uw lokale bouwmarkt te vinden in kerstcadeau versiering vrij gemakkelijk. Het meest uitdagende onderdeel van het project is het boren van een gat in het blok, zodat u verlichting kunt invoegen voor verlichting. Dan is het eenvoudig om meerdere glazen dozen te versieren in verschillende kleuren, wikkel linten rond hen en cluster ze samen om een ​​mooie vakantie scherm te creëren. geschenken glasblokken Kerstmis zijn ook goedkoop cadeautjes die u kunt maken voor leraren, postbodes, vrienden en familie.

instructies

Boor een gat

1 Trek je handschoenen en een veiligheidsbril. Klem je glas blok op zijn plaats met uw kolomboormachine - u zult worden boren uw gat in het midden van een van de 8-inch met 3-inch kanten. Als u het blok niet kan klemmen op zijn plaats, houd hem op zijn plaats met uw gehandschoende hand.

2 boor langzaam je opening met een 1/2-inch boor voor glas, sproeien van de boor met water te koelen.

3 Om de stof uit het blok schoon te maken, zet ongekookte witte rijst en wat water door het gat u zojuist geboord en schudden. Giet de rijst en water mix en afspoelen met schoon water. Stel het blok over papieren handdoeken, gat naar beneden, en laat het blok volledig drogen voor het schilderen.

Verf de Blokken van het Glas

4 Knip je zee spons in secties, één voor elke kleur van de verf die je zult gebruiken.

5 Bedek uw werkruimte met krant. Dompel de spons in de eerste kleur, deppen overtollige verf uit op de krant. Spons de verf over de glazen blok. Laat de verf droog is voordat u het blok aan de onderzijde te schilderen.

6 Laag op verflagen wens. Hoe meer lagen verf u toevoegt, hoe minder transparant het blok en hoe meer je de draad van de lichten te verbergen.

Versier de Blocks

7 Te beginnen met het einde, rijg je licht draad door het gat in het blok. Laat voldoende koord buiten het blok, zodat de stekker uw stopcontact of een overspanningsbeveiliging bereikt.

8 Eindig het draaien van uw geschilderd glazen blokken in kerstcadeaus door ze te omwikkelen in lint. Beveiligen door binden in een boog boven. Wikkel lint rond de grote partijen op een aantal van de dozen en rond de kleine kanten van anderen om variatie toe te voegen aan uw beeldscherm.

9 Sluit uw lichten om ervoor te zorgen dat geen van de bollen werden losgemaakt terwijl u de streng waren het inbrengen en het versieren van de doos. Zodra u zeker weet dat ze werken, de glasblokken kerstversiering zijn klaar voor het weergeven of het geven van geschenken.

Hints

  • Test uw bundel van de lichten voor in het blok invoegen zodat je losse bollen kan repareren.
  • Niet te veel lagen verf toe te voegen op uw glasblokken kerstcadeaus of je te veel van het licht te blokkeren weergegeven door.
  • Het is mogelijk om de glazen blok breken, terwijl het boren van het gat, dus ga langzaam en zorg ervoor dat je handschoenen en je veiligheidsbril te dragen.