Hoe kan ik Fix My Xbox 360 Connection?

Een van de kenmerken van de Xbox 360 is de draadloze connectiviteit, waardoor gamers om tegen anderen te spelen over de hele wereld. Maar deze functie onbruikbaar wordt als u problemen met uw verbinding. Er zijn vele manieren om problemen op te lossen en het probleem op te lossen wanneer u verbinding naar beneden gaat.

instructies

1 Schakel uw modem en router en start ze in de juiste volgorde. In veel gevallen zal dit een verbinding probleem op te lossen, maar als het niet werkt, ga dan naar stap 2.

2 Gebruik je Xbox controller om de "My Xbox" optie in het hoofdmenu te selecteren. Selecteer vervolgens "System Settings" uit de lijst met opties.

3 Selecteer het tabblad "Basic Settings" en selecteer uw draadloos netwerk wordt uit de lijst met opties. Als u uw netwerk in de lijst met opties niet kunt vinden, selecteer "Geef beursgenoteerde Network" in de lijst en handmatig uw netwerk invoeren in het tekstvak op het scherm.

4 Vul uw netwerkbeveiliging wachtwoord (als je die hebt) en kies vervolgens de connect optie om te proberen en te verbinden met het netwerk. Uw verbinding problemen moeten nu worden vastgesteld.