Positieve effecten van het spelen van videogames

Er is al veel geschreven over de negatieve effecten van het spelen van videospellen. Naarmate de game-industrie groeit en rijpt, steeds meer wordt gezegd over de voordelen van het spelen van games.

Hand-oog coördinatie

Veel games testen reflexen van de speler met een snelle actie en veeleisende nauwkeurigheid, die sterk hand-oog coördinatie kan verhogen.

Na Routebeschrijving

Bij jongere kinderen, playing games die bepaalde richtingen eisen worden gevolgd kan hen helpen instructies thuis of op school.

Probleemoplossing

Spelen met puzzels en breinbrekers kan de geest geven een goede training, houden het scherp voor het oplossen van problemen real-life.

Verbetering van Reading en rekenvaardigheden

Mijn zoon leerde lezen door het spelen van veel tekst, role-playing video games. Zijn wiskundige vaardigheden ook verbeterd ten opzichte van het beheer van hulpbronnen zoals in-game valuta of van zijn karakter gezondheid en armor ratings.

Multitasking

Sommige games hebben de speler die all over the place doen meerdere dingen tegelijk. Het beheersen van deze vaardigheid in een spel is enorm behulpzaam in het doen hetzelfde in de echte wereld.

kaartlezen

Leren om een ​​kaart gebruiken om te wereld van een spel te navigeren is niet anders dan het gebruik van een in het echte leven.