Hoe maak je een Braziliaanse paspoort Renew

Hoe maak je een Braziliaanse paspoort Renew


Voor de Amerikaanse burger reizen naar Brazilië een Amerikaans paspoort is vereist voor de korte termijn verblijven en een visum voor langere termijn bezoeken. Een Braziliaanse burger ofwel in het buitenland of terug te reizen naar Brazilië zal een actuele Braziliaanse paspoort nodig. Het vernieuwen van jou hoeft niet moeilijk te zijn, en kan net zo makkelijk als het bezoeken of contact opnemen met het Braziliaanse consulaat u in de buurt zijn.

instructies

1 Ga naar de Braziliaanse ambassade of het consulaat in je buurt. U kunt een lijst van de Braziliaanse Consulaten te vinden op de website voor de Braziliaanse consulaat in Washington, DC

2 Voltooi twee exemplaren van het paspoort aanvraagformulier. Dit formulier is of online beschikbaar vanaf de Braziliaanse consulaat als er één in uw stad.

3 Breng drie identieke 2-by-3 inch pasfoto's. Deze foto's kunnen in kleur of zwart-wit en moeten worden genomen tegen een lichte gekleurde achtergrond. Zij moeten ook tonen het hele gezicht in een front facing pose en zijn genomen in de afgelopen drie maanden.

4 Toon bewijs van de Braziliaanse nationaliteit. Voeg uw vorige paspoort, die zal worden teruggegeven na te zijn geannuleerd. Andere aanvaardbare documenten zijn een Braziliaans ID, geboorteakte, huwelijksakte of een militaire dienst / ontlaad-certificaat voor mannen.

5 Zorg voor een origineel certificerende document of een kopie notariële door een Braziliaanse consulaire kantoor wanneer er een verandering van de naam of burgerlijke staat is geweest.

6 Presenteer een certificaat van overeenstemming met de militaire dienstplicht rechten voor mannen tussen de 18 en 45. Military kentekenbewijzen, reservist kaarten en ontslagbrieven zijn allemaal aanvaardbaar bewijs van overeenstemming.

7 Betaalt hij de toepasselijke paspoort jaarlijkse heffing. Verschillende consulaten accepteren wisselende betaalmiddel. Bel van tevoren om ervoor te zorgen dat uw betaling kan worden aanvaard.