Hoe kan ik kurken in Wijnflessen

Hoe kan ik kurken in Wijnflessen


Het proces voor het aanbrengen van kurken van wijnflessen kunnen variëren van het gebruik van een eenvoudige met de hand corker voor individuele flessen om een ​​geavanceerd systeem kost honderdduizenden dollars aan wijnen commercieel fles. De kurken zelf kan worden gemaakt van natuurlijke eikenschors uit Portugal en Spanje of geëxtrudeerde plastic, dat meestal wordt gemaakt in Europa of Noord-Amerika geïmporteerd. We zullen ons richten op hoe je de hand kurk wijn.

instructies

1 Kies uw Bottles

Kies een fles wijn met een 3/4-inch opening. Niet alle wijnflessen zijn ontworpen om te worden kurk; sommige zijn ontworpen voor schroefdoppen.

2 Koop Kurken

Koop kurken gemaakt van natuurlijke eikenschors uit een wijnmaken aanbod winkel. Kies plastic kurken alleen als je kopen of huren van een stand corker; ze zal niet werken met de hand corking apparaten. Ga met een rechte kurk voor de beste afdichting. Kies de rang van kurk afhankelijk van hoe lang u uw wijnkelder.

3 Bereid de Kurken

Het weken of stomen de kurken zullen ze gemakkelijker te voegen in de flessen. Week de kurken 's nachts in een mengsel van 3 el. kaliummetabisulfiet een liter koud water. Of stoom de kurken voor 1-3 minuten in een pan met kokend water dat u uit de kachel verwijderd. Neem niet meer dan de dampende tijd; de kurken zal te zacht worden en kunnen gemakkelijker verslechteren wanneer ze worden bewaard.

4 Koop of huur een Corker

U kunt kopen een handheld of stand Corker of huur een van een home-brouwen of thuis wijnmaken aanbod winkel. Corkers werken door het comprimeren van de kurk en deze in de fles in één beweging. Leg een kurk in het apparaat, plaatst de fles en trek aan de hendel. Hand Corkers werken goed, maar het proces is arbeidsintensief. Als u van plan bent om meer dan 24 flessen bottelen, gebruik dan een stand corker om het werk sneller en gemakkelijker te maken.

5 Zorg voor een goede afdichting

Eenmaal kurk, houdt de flessen wijn rechtop voor twee of drie dagen de tijd om een ​​goede afdichting te garanderen. Zet vervolgens flessen op hun zijden met de wijn raken de drijvers, die helpt om de kurk uitdroogt en barsten te houden.

Hints

  • Zorg ervoor dat u het juiste type van de fles. Wijnflessen bedoeld voor schroef toppen zal niet de juiste formaat openen of een lang genoeg nek naar een kurk tegemoet te komen.
  • Beschouw het huren van uw aftopping apparatuur in plaats van te kopen. U kunt krijgen dan een duurdere stand Corker, die de klus sneller en gemakkelijker te maken.