Crazy Cupcake Ideeën

Crazy Cupcake Ideeën


Het is bijna onmogelijk mis met cupcakes te gaan. Deze single-serving cakes worden steeds zo populair dat sommige mensen ervoor kiezen om ze te gebruiken als hun bruidstaarten. Hieruit volgt, dan wordt dat cupcake versieren steeds net zo uitgebreid en bizarre als taart decoreren. Cupcakes kunnen worden gestapeld, maakte extra lang en gevormd in iets heel anders.

tiered Cupcake

Taarten zijn niet de enige gebakken goederen die kunnen worden gedifferentieerd. Terwijl ze niet de duizelingwekkende hoogten van cakes kan bereiken, is het mogelijk om tier cupcakes. Begin met een normale grootte cupcake en twee mini degenen. Snijd de toppen en laat (de onderkant van de cupcakes is alles wat nodig is. Je moet ook drie shortbread cookies op te treden als ondersteunt tussen de lagen. Het verlaten van de reguliere cupcake in haar wrapper, licht vorst de top, zodat een van de koekjes zal zich houden aan het. Gebruik een beetje glazuur op de tweede rij op het cookie te houden dan bedekken met glazuur en versieren met hagelslag of snoepjes. hetzelfde proces wordt herhaald om de laatste tier te creëren. Zodra beide mini cupcakes zijn geweest versierd, zet de laatste koekje tier op de top en versieren.

Soft-Serve Cupcakes

Tall cupcakes bedekt met pluizige wit glazuur kijk een heleboel als een grote beker ijs. Om dit soort cupcake maken, moet u een cupcake tin met extra hoge zijkanten en het papier liners om binnen te passen. Een alternatief is om cupcake bodems stapelen in een doorzichtige plastic beker met uitstrijkjes van ijsvorming tussen elke cupcake. De kleur kers die u gebruikt is volledig optioneel, maar moet overeenkomen met een ijsje smaak. Voor de top van de cupcake, gebruik een spuitzak om de kers van de basis wervelen naar de top, net als een soft-serve-ijsje. Hagelslag en een marasquinkers toe te voegen aan dit als doet het inbrengen van een stuk stok snoep op te treden als een rietje.

Barbecue Cupcakes

Voor een zomer partij die u kunt uw cupcakes eruit zien als miniatuur barbecues. Om de vorm van de barbecue de cupcake toppen nodig hebben. Bedek de cupcake bovenkant met rode fondant en plaats drie snoep stokken op te treden als de benen. Knip een cirkel van zwarte fondant dezelfde diameter als de cupcake top. Gebruik een zwarte kers kleur om wat witte fondant grijs en roll bars voor de grill tint. Plaats beide bovenop de cupcake en gebruiken een kleine opgerolde buis van rode fondant aan de randen te verbergen en een lip op de rand. Hamburgers en hotdogs worden dan gevormd met behulp van fondant en geplaatst op de grill om uw miniatuur barbecue voltooien.