Hoe maak je samen een pastamachine

Pasta machines kunt u te maken en serveren verse en heerlijke pasta in uw keuken. Deze roestvrijstalen machines rollen pasta deeg uit tot een geschikte dikte snel en gemakkelijk. Diverse snijuitrustingen zijn beschikbaar voor pasta machines om uw opties uit te breiden. Het is heel eenvoudig om samen een pasta machine, en de beschikbare bijlagen gebruiken.

instructies

1 Verwijder de pasta machine uit de doos. Veeg het naar beneden grondig met een zachte doek. Uw pasta machine moet rollen, een kruk of een handgreep en een klem te hebben. Een snijuitrusting kunnen ook worden opgenomen. Als u gebruik maakt van een aparte pasta snijkop, veeg het schoon met een doek ook.

2 Plaats de klem in het vierkante gat aan de zijkant van de pasta machine. Zodra het veilig op zijn plaats, klem deze stevig vast aan een schone tafel of teller oppervlak door de schroef op de klem. Zorg ervoor dat u een tafel of teller die is goed bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor zowel het deeg en snijd pasta kiezen.

3 Zet de rol of slinger in de ronde opening aan dezelfde zijde van de pasta machine als de klem. Zorg ervoor dat de roller soepel draait, bewegen de rollen in de pastamachine.

4 Schuif de snijkop in de sleuven op de pasta machine. Wees er zeker van dat het veilig op zijn plaats. Wanneer u klaar bent om uw pasta te snijden zijn, verwijdert u de hendel van de rol deel van de pastamachine en verplaats het in het gat in de pastamachine bijlage.

5 Pas de breedte van de rollen met de knop aan de zijkant van je pasta machine. Begin bij de breedste instelling en het verkleinen van de rollen geleidelijk nadat u het deeg passeren meerdere malen. Ga door het aanpassen van de roller instelling totdat uw pasta is de gewenste dikte.

Hints

  • Als u gebruik maakt van uw pastamachine voor polymeer klei, dezelfde pastamachine montagehandleiding apply.Lightly meel het oppervlak rond uw pasta machine om uw pasta deeg te houden kleven.
  • Pastamachines die met elkaar zijn gebracht en gebruikt voor klei mag niet worden gebruikt voor voedsel in de toekomst.