Hoe te vieren kerst met een nieuwe liefde

Als je gestart bent dating iemand slechts een paar maanden voor de kerst, zou u niet weet hoe u de vakantie als een nieuw paar te benaderen. Je zou willen om de hele vakantie door te brengen met je nieuwe liefde of gewoon samen te komen in de buurt van de vakantie. Door te praten met uw partner over uw verwachtingen, kunt u een eerste Kerstmis plannen die zullen worden
plezierig en onvergetelijk.

instructies

1 Overleggen wanneer u Kerstmis samen zullen vieren. Als je begon dating net voor Kerstmis, zou je al plannen om de vakantie door te brengen met uw familie en vrienden. U of uw nieuwe liefde zou al lang bestaande plannen buiten de stad te zijn voor de vakantie hebben. Natuurlijk zou je vakantieplannen ook uw nieuwe liefde. Praat met elkaar, zodat de twee van u kunt beslissen wanneer je in staat bent om samen tijd doorbrengen in de kerstvakantie zal zijn.

2 Praat over de vraag of de twee van u bent klaar om een ​​vakantie maaltijd of bijeenkomst met de respectievelijke families wonen. Als je net begonnen met daten, zou u niet klaar om de familie te ontmoeten. Zelfs als je al het gezin hebben ontmoet, is het misschien geen tijd om kerst nog door te brengen met hen. Elke relatie is anders.

3 Selecteer een gift geschikt is voor de lengte van de tijd die u zijn dating. Uw eerste kerst samen doorbrachten als een nieuw paar is niet altijd de tijd om te duur en gepersonaliseerde cadeaus te kopen. De aard van de gift die u aanschaft voor uw geliefde moet variëren, afhankelijk van de vraag of u net begonnen dating, zijn dating voor een paar maanden of als u samen het grootste deel van het jaar geweest. Hoe meer tijd je samen hebben doorgebracht, de meer persoonlijke van een geschenk dat je zou willen kopen. Bijvoorbeeld, als je je vriendje zijn gedateerd voor slechts een maand of twee, zou je hem wilt kopen wat kleding met de naam van zijn favoriete sportteam. Als u zijn dating je vriendin voor enkele maanden, dan je zou willen kopen haar een mooie ketting of oorbellen.

4 Plan een aantal paar keer in je vakantie festiviteiten. Plan enige tijd met je nieuwe geliefde, wanneer de twee van u kunt gewoon genieten van de vakantie seizoen. Neem deel aan een aantal vakantie-evenementen als een paar Bijvoorbeeld, het bijwonen van een kerst te spelen of een middag kerstinkopen te brengen. Geniet van de tijd met familie, afgezien van familie en vrienden tijdens de weken voorafgaand aan Kerstmis.

5 Neem foto's van elkaar in de kersttijd. Vraag vrienden en familie om foto's van de twee van u samen ook. U kunt ook foto's nemen op het vakantie-evenementen u bij te wonen. Dit zou de eerste van vele kerst seizoenen die jullie samen doorbrengen. Als je uiteindelijk met een lange-termijn relatie, zal het leuk zijn om foto's van uw eerste Kerstmis hebben om terug te kijken naar de jaren heen zijn.