Hoe maak je een PlayStation 3 Disc Drive Vervang

Hoe maak je een PlayStation 3 Disc Drive Vervang


Net als alle andere state-of-the-art video game consoles en computers, de Sony PlayStation 3 (PS3) is voorzien van een krachtige harde schijf (ook bekend als een disc drive), die kunnen last hebben van algemene slijtage of volledig af te breken.

In plaats van het systeem naar een winkel voor dure reparaties, kunt u tijd en geld besparen door het verwijderen van de oude PS3 harde schijf zelf en te vervangen door een nieuwe of gebruikte één.

instructies

1 Steek de stekker in een USB-apparaat voor massaopslag en een back-up van al uw belangrijke documenten en beelden van de gebroken disc drive, als je kunt.

2 Verwijder het USB-apparaat en zet de PS3.

3 Koppel de spelcomputer uit het stopcontact en laat het voldoende afkoelen voordat u probeert te openen.

4 Plaats een zachte, droge doek onder de PS3 en draai het systeem ondersteboven.

5 Open het schroefdeksel en het gebruik van de kruiskop schroevendraaier om de harde schijf bay verwijderen.

6 Verwijder de blauwe schroef met dezelfde schroevendraaier en schuif de harde schijf afdekplaatje naar links en plaats hem naast je.

7 Til de hendel van de harde schijf omhoog en trek de disc verdrijven uit het systeem.

8 Verwijder het metalen frame rond het schijfstation door het losdraaien van vier schroeven. Draai de drive om, terwijl het vastgrijpen van de randen vast en verwijder hem uit het frame.

9 Voorzichtig installeren van de vervangende harde schijf in het metalen frame en draai de vier schroeven. Plaats de rit terug in het systeem, schuif het afdekplaatje terug in de gesloten positie en draai de blauwe schroef voordat u de machine terug over.

10 Sluit de console aan op de voeding en het systeem opnieuw te installeren door het volgen van de instructies op het scherm.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de harde schijf in een schone en droge omgeving te vervangen, en geen schroeven niet te verliezen of toestaan ​​dat stof of vuil in het systeem in te voeren.
  • Als je meer opslagruimte wilt, koop een grotere vervangende harde schijf.
  • Download en print de officiële PS3 hardware-ondersteuning handleiding om ervoor te zorgen u de harde schijf correct te vervangen en doen geen invalidate de garantie van de machine.
  • De harde schijf is zeer gevoelig en moeten worden behandeld met grote zorg. Het is ook gevoelig voor statische elektriciteit.