Hoe te ontgrendelen All Armor in "Halo 3"

Als u op dit moment Halo 3 spelen en je jezelf gewoon een beetje gevoelig voor vijandelijk vuur te vinden wat je nodig hebt is armor, man! Hier is hoe alle armor te openen in Halo 3. Maar wees gewaarschuwd - het is niet gemakkelijk.

instructies

1 Klop de campagne over Legendary mode.

2 Ontgrendelen van de prestatie "Up Close and Personal." Nu krijgt vijf Beat Downs in als Lone Wolves.

3 Ontgrendelen van de prestatie "Too Close To The Sun." In beide Campaign-modus of als Lone Wolves-modus en gebruik een Spartan Laser op een Banshee.

4 Ontgrendelen van de prestatie "Triple Kill." Hier krijg je een triple kill terwijl in als Lone Wolves mode.

5 Ontgrendelen van de "We zijn in voor een aantal Chop" achievement. Terwijl in als Lone Wolves mode, vernietig een vijandelijk voertuig met apparatuur.

6 Ontgrendelen van de "Overkill" achievement. Terwijl in als Lone Wolves, maken vier kills elk binnen vier seconden van elkaar.

7 Ontgrendelen van de "Killing Frenzy" achievement. Terwijl in als Lone Wolves, nemen tien kills zonder te sterven.

8 Ontgrendelen van de "Used Cars Salesman" achievement. In beide als Lone Wolves modus of de Campaign-modus, neem een ​​voertuig met drie vijanden.

9 Ontgrendelen van de acievement getiteld "USNC Spartan." Volbrengen Sergeant ranking.

10 Unlock "Spartan Officer" en bereik Spartan Officer staat online.

11 Unlock "Spartan Graduate" en ofwel verdien vijf EXP of complete tien ranked matches.

12 Unlock "Steppin Razor." Gebruik de Energy Sword en pak een triple kill.

13 Verdien 750 Gamerscore Points.

14 Verkrijg de Ninja Gaiden Sword door het verdienen van 1000 Gamerscore Points.

15 Verzamel alle van de schedels en beloond worden met Hyabusa Armor! De laatste schedel is te vinden in de Campaign level "Verbond." Met het oog op de schedel te krijgen, zul je moeten gaan door de Halo ringen aan het einde van het level in een bepaalde volgorde. Er zijn zeven ringen met de eerste gelegen aan de ingang van het niveau en de laatste die zich aan de profeet van de Waarheid. Dit is de volgorde waarin te gaan door de ringen: 4 6 5 4 5 3 4 (elke ring is een noot, en het speelt de Halo-nummer). Afronding van deze sequentie opent de "I Would Have Been Your Daddy" achievement. De schedel zal worden in de buurt van de brug die u naar de Profeet van de Waarheid gebracht.