Wat gebeurt er met de melk van een hond als de Pups Overleden?

Wat gebeurt er met de melk van een hond als de Pups Overleden?


body Een zwangere hond zich voorbereidt op natuurlijke wijze aan haar pups te zogen door het produceren van melk. Als haar pups sterft, is ze nog steeds bereid is om te voeden, haar lichaam niet realiserend haar pups zijn overleden. Het verkennen van de reden waarom een ​​zwangere hond produceert melk en wat gebeurt er met haar melk leveren als haar pups sterven kan u helpen bij de hond een optimale gezondheid te behouden na het losmaken van haar pups.

Waarom Honden melk produceren

lichaam van de hond produceert melk, omdat de pups afhankelijk van haar melk voor de eerste vier weken van het leven. Haar melk levert alle voedingsstoffen die de pups nodig hebben om gezond te groeien. De verpleging pups legen van de melkproductie op zijn beurt het signaleren van de hond lichaam om meer melk te produceren. Als verpleegkundige stopt, de stuwing, of vul up, van tepels van de moeder hond en klieren zal het lichaam te waarschuwen om te stoppen met de productie van melk.

Wat gebeurt er als haar pups sterven?

Aangezien melk wordt geproduceerd in verhouding tot de vraag, het aanbod van de hond begint te dalen als de pups zijn niet verpleging. Omdat de melkproductie niet wordt gebruikt het lichaam begint natuurlijk om het aanbod te verminderen en uiteindelijk stopt met de productie van melk. Het duurt ongeveer twee weken duren voordat de moedermelk voeding te stoppen. Als een zogende hond die niet verpleging blijft melk te produceren haar eigenaar kan nodig zijn om te helpen bij het signaleren van haar lichaam om de productie van melk te stoppen.

Het helpen van haar melk opdrogen

Om te helpen bij het proces kunt u de hond voedselvoorziening te verminderen. Dit brengt haar lichaam minder melk als haar lichaam niet begint op natuurlijke wijze af. Tijdens de zwangerschap en verpleging een hond moet worden gevoed meer voedsel aan de adequate voeding te leveren aan haar en haar pups. Als de hond blijft melk produceren raadpleeg dan een dierenarts.

Helpende Foster Pups

Een andere optie in het bijstaan ​​met de uitputting van de melkaanvoer is om contact op met uw lokale hond schuilplaats om te zien of er sprake is van pups die een pleegmoeder nodig. Hierdoor kan de hond te verzorgen, omdat haar lichaam al is het produceren van melk en helpt het bevorderen pups door hen van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond te groeien.