Japans Mannen cadeaus

Japans Mannen cadeaus


In Japan, het geven van geschenken is net zo goed een uiting van liefde en dankbaarheid, omdat het een verwachte en gerespecteerde sociale gewoonte. Giften zijn een essentieel onderdeel van feestdagen zoals Kerstmis en Valentijnsdag, evenals een standaard onderdeel van zakelijke bijeenkomsten en sociale bijeenkomsten. Bij het kiezen van een cadeau voor een Japanse man, overweeg dan zijn persoonlijke belangen evenals zijn erfenis om het perfecte cadeau te selecteren.

traditionele cadeaus

Voorzien zijn van een element van de traditionele Japanse cultuur in een gift voor een Japanner. Als de ontvanger van het geschenk is geïnteresseerd in sport of fitness, overweeg dan een authentiek of decoratieve reproductie van de traditionele Japanse wapens. Lange katana zwaarden in een glanzend of gesneden sheathes dienen als mannelijk muur decor. De kleinere, maar even kunstzinnige tanto zwaarden of nunchaku wapens zijn ook traditionele Japanse wapens die geschikt gaven zijn.

Als uw ontvanger van het geschenk is meer een kunst of theater minnaar, een authentieke Noh masker is een geschenk optie. De gesneden houten maskers zijn integrale elementen van de Japanse muziektheater; de kleurrijke en dramatische Noh maskers zijn representaties van 80 traditionele mensen en andere personages in de Japanse Nogaku theater.

eetbare Gifts

Het is een Japanse gewoonte dat vrouwen hun mannelijke geliefden te presenteren met chocolade op Valentijnsdag. Als u op zoek naar een geliefde voor Valentijnsdag, overweeg dan vasthouden aan de gewoonte en het presenteren van een geschenk van gastronomische chocolade in een gesneden houten kist. Voor een meer moderne twist, kiezen voor een chocolade thema geschenk in plaats van eetbare chocolade; een chocolade geurende body spray of een rugzak of tas met een chocolade fabrikant logo is een functioneel en passend cadeau voor een mannelijke geliefde. Voor andere feestdagen, een food-themed gift als een keramische sake set of set van bamboe sushi matten is ook geschikt.

items huis

Bij de keuze voor een home decor punt voor een Japanse man, wees voorzichtig niet te vergeten een geschenk dat neemt te veel ruimte of voegt rommel naar het huis te kiezen; in Japanse steden, interieur ruimte is op een premie en veel appartementen hebben geen ruimte voor onnodige rommel te hebben. In plaats daarvan kiezen voor wandkleden en schilderijen die niet nemen vloeroppervlak. Commissie een schilderij van de naam van het geschenk ontvanger of een favoriet citaat geschreven in Japanse karakters. Een prent van een beroemde Japanse schilder als Kabukido Enkyo of Utagawa Toyoharu is ook een welkome aanvulling op een man thuis; kiezen voor een druk die een sterke mannelijke keizer of een ander mannelijk element toont.