bromfiets Tours

bromfiets Tours


Bromfietsen, ook wel bekend als scooters, bieden een leuke, goedkope manier om een ​​nieuwe bestemming te verkennen. Bromfietsen krijgen grote gas kilometers - tot 120 mijl per gallon - en kunt u het landschap te zien op een manier die onmogelijk is uit de binnenkant van een auto. In de meeste gevallen moet u een geldig rijbewijs hebben en meer dan 18 jaar oud zijn om een ​​bromfiets te rijden op een tour. De meeste bedrijven bieden helmen, maar u wilt uw eigen beschermende bril mee te nemen.

Viator

Ontdek Toscane wijnstreek Chianti op een bromfiets. De zes uur durende tocht vertrekt vanaf Florence, Italië en beginnen met een 30 minuten scooter en veiligheid oriëntatie. De tour wordt volledig geleid en beperkt tot acht gasten. Kies een enkele of dubbele Vespa scooter. Reizen op landelijke wegen om het verkeer te vermijden en een glimp van het landelijke wijnland. U moet 18 jaar zijn om te rijden, maar kinderen van 12 tot 17 kunnen rijden als passagiers. Tochten zijn inclusief lunch bij een Toscaanse kasteel, een wijn en olijfolie proeven, scooter verhuur en helmetss.

Hawaiian Style

Hawaiian Style Rentals and Tours biedt begeleide zes uur durende rondleidingen op het eiland Oahu. Tours vertrekken vanuit Waikiki en reis langs de kust naar Lanikai. Langs de weg, stoppen bij Diamond Head State Monument voor een fotomoment bij de krater en blader het resort gemeenschap van Kahala. Ga naar het oosten op de Kalanianiole Highway naar Hanauma Bay, een gerenommeerd snorkelen terrein en de natuur te behouden. Ride de bergen in het midden van het eiland en genieten van een spectaculair uitzicht voordat we terug naar het witte zandstranden van Lanikai, waar u kunt gaan snorkelen of kajakken, of gewoon relaxen na de rit. De tour wordt volledig geleid en omvat reflecterende vesten, helmen en 24-uurs bromfiets verhuur. Oogbescherming is verplicht en rijders moeten minstens 18 jaar oud zijn.

Bemo To

Bemo Om biedt één tot vier uur durende bromfiets reizen van Berlijn. Berliner Bromfiets Tours zijn onder andere helmen met headsets, één- of twee-persoons scooter verhuur en gids diensten. Rondleidingen zijn beperkt tot zes personen. Tours loopt van half maart tot en met oktober. Tour opties omvatten de Karl-Marx-Allee tour van Oost-Berlijn, met de Alexanderplatz, de Brandenburger muur en communistische tijdperk architectuur. De Jüdisches Museum tour omvat een verkenning van diepe joodse wortels van Berlijn, met haltes bij Holocaust-gedenktekens, musea en de Berliner Synagoge. U kunt ook een tour aan te passen of ervoor kiezen om zowel de oost- en westzijde van de stad te verkennen.

Cooltra

Cooltra biedt scooter rondleidingen door Barcelona, ​​Ibiza, Mallorca, Sevilla en Valencia in Spanje. Tours lopen in de zomermaanden en ten minste vier rijders. Tochten zijn inclusief bromfiets verhuur, gidsen en helmen. De stad Barcelona tocht duurt vier uur en is inclusief stops bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Sagrada Familia van Gaudi, het Spaanse dorp, Las Ramblas straat en het uitzicht vanaf Montjuic. Gidsen spreken meerdere talen, waaronder Engels, Frans, Italiaans, Duits en Catalaans. Tours moet worden gereserveerd ten minste 24 uur van tevoren.