Hoe te Flame Leviathan verslaan in World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Hoe te Flame Leviathan verslaan in World of Warcraft: Wrath of the Lich King


Flame Leviathan is een Siege Engine gevecht, en is de eerste boss gevecht in Ulduar. Op voorwaarde dat u weet wat te doen, hij is ook een van de eenvoudigste gevechten. Hier is hoe het werkt op 10-persoon de normale modus.

instructies

1 Vecht je een weg naar hem toe. Zodra uw inval in hun voertuigen is gemonteerd, moet u een hoop troep te Flame Leviathan bereiken wissen. Vernietig alle torens op de weg, want elke spawnt meer Iron Dwarves. U ziet ook vier torens, vernoemd naar de andere bazen in Ulduar. Negeer deze tenzij u wilt FL vechten in Hard Mode (het vernietigen van elke toren geeft FL een nieuwe gimmick te gebruiken tegen je.)

2 Trek de prullenbak op het einde. Trek de mobs in de voorkant van de Colossi, trek dan een Colossus tegelijk. Trek niet aan de tweede Colossus totdat je klaar om te vechten Flame Leviathan zijn. Gebruik het Repair Pads aan het eind van de dijk om uw auto te repareren voordat je het gevecht beginnen.

3 Dispell de Vlam Jets. Een van de meest gevaarlijke aanvallen Flame Leviathan is zijn "Flame Jets" aanval. Dit is een gebied van Effect (AoE) aanval die is zeer krachtig. Het kan worden onderbroken door een Siege Engine Shock aanval. Hebben een of beide van de belegeringsmachines volgen FL te allen tijde en houden Shock bij de hand, zodat de vlam Jets onmiddellijk kan worden onderbroken.

4 Schieten de Pyrite. Opzoeken. Zie je die helikopters uitvoeren blauwe buizen? Dat zijn pyriet, en ze zijn munitie voor de Demolishers. Het verzamelen van hen kan de Demolishers een verwoestende brand debuff toe te voegen aan FL. Siege Engine gunners moet concentreren op schieten deze naar beneden voor het geheel van het gevecht.

5 Weglopen! Flame Leviathan halen een willekeurig voertuig te volgen. Vlieger hem in één richting (met de klok mee of tegen de klok in. Beiden werken, maar de stok met één richting om verwarring te voorkomen) en jagen ze rond gedurende enkele seconden. Siege Engines moeten hun Boost vermogen om enige afstand te krijgen gebruiken. Merk op dat het belangrijk Flame Leviathan zo snel mogelijk te doden. Hoe langer hij leeft, hoe sneller hij krijgt. Uiteindelijk zal het onmogelijk om hem te ontlopen zijn, en hij zal al uw voertuigen op korte termijn te vernietigen.

6 Burn hem neer. Het bijhouden van een volledige stack van pyriet branden, het onderbreken van Flame Jets en het houden van een constante schade aan Flame Leviathan bijna altijd zorgt voor een gemakkelijke kill.

Hints

  • de gezondheid van uw voertuig wordt beïnvloed door itemniveau van je spullen. Als u een hoge-itemniveau versnelling, zet het op voor deze strijd (u hoeft niet de juiste spec versnelling toch nodig hebben.) U zult merken dat hoe hoger uw gemiddelde itemniveau opmerken, hoe meer de gezondheid van uw voertuig!
  • Praat met Brann Bronzebeard om de strijd normale modus te maken.
  • Praat met Lorekeeper Norgannon om de strijd in Hard Mode te starten.