Hoe maak je een datum die niet lijkt een interview

Hoe maak je een datum die niet lijkt een interview


Dating is hard. Hoewel de enkel leven vaak wordt verheerlijkt, kan het eenzaam en overbodig. Voortdurend het ontmoeten van nieuwe mensen en proberen uit te vinden hun verhaal kunnen worden belasten. Veel singles ontmoedigd door de dating scene en vind zichzelf bang voor weer een "eerste date."

Kennismaken met elkaar te leren kennen voordat de eerste date is een geweldige manier om de druk op, zodat je een eerste date, dat lijkt minder als een interview en meer als een goede tijd kunt plannen.

instructies

instructies

1 Bel ten minste een keer vóór de datum. Dit is een goed moment om fundamentele gesprek te beginnen over je achtergrond, sympathieën en antipathieën.

2 SMS-berichten versturen of e-mails voor de datum. Een snelle SMS-bericht zoals "I love regenachtige dagen" vertelt de persoon die een beetje over u en laat ruimte voor hen te werken. Wees leuk en spontaan. Dit is een geweldige manier om het ijs te breken.

3 Plan een datum die u beiden interesseert. Wees creatief en voorkomen dat er een routine diner en film. Bijvoorbeeld, het nemen van een kookles of naar een food festival zou een leuke manier om de soorten voedsel de persoon geniet uit te vinden zonder dat ze het boren naar de informatie.

4 Forceer gesprek. Onhandige stiltes zijn gebonden aan gebeuren. Rustige momenten zijn normaal en gezond in een relatie. Constant gesprek zou niet nodig moeten zijn om te genieten van elkaars gezelschap. Glimlach en genieten van het moment.

5 Neem de signalen van je omgeving. Bied een verhaal over iets grappigs of uniek je hebt meegemaakt. Zo kan een datum om een ​​eetfestijn wakkeren sommige vrij interessante voedselallergie verhalen. Meestal, als je een verhaal te delen, de andere persoon zal ook, en u beiden iets nieuws van elkaar te leren.