Mario en Luigi Games for Kids

De Italiaanse broers Mario en Luigi werden voor het eerst met elkaar gekoppeld in de arcade klassieker "Mario Bros." Sindsdien zijn deze personages in vele best verkochte games voor een verscheidenheid van de Nintendo consoles. Er zijn verschillende titels beschikbaar die geschikt is voor spelers van alle leeftijden, met inbegrip van role-playing games en de standaard side-scrolling games zijn.

Mario & Luigi: Superstar Saga

Een heks steelt stem Princess Peach in "Mario & Luigi: Superstar Saga" voor de Game Boy Advance, en het is aan de loodgieters om het terug te krijgen. U zult schakelen tussen Mario en Luigi in je strijd een aantal vijanden in-reflex based gevechten, en je zult ze bij elkaar koppelen om super moves gebruiken. Elk van de broers kunnen nieuwe vaardigheden te leren en het verzamelen van bruikbare items voor de quest. Het spel heeft vele puzzels op te lossen en secties van platformactie. De actie en de graphics passen jongere kinderen, als het spel is gericht op verkenning in plaats van problemen.

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

Dit spel van 2009 voor de Nintendo DS speelt zich af in een vreemde omgeving - binnen Bowser, de aartsvijand van de Mario broers. Bowser is misleid in het verteren van een paddo, die de vuurspuwende hagedis om te beginnen met het inademen van alle objecten om hem heen, met inbegrip van de titulaire helden en Princess Peach veroorzaakt. De broers moeten de binnenkant van Bowser te verkennen om de prinses te vinden en hun ontsnapping. Dit spel beschikt over een mix van platformactie en role-playing actie die is niet te moeilijk voor jongere kinderen.

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars

Deze 1996 Super Nintendo titel kan worden gedownload van de Nintendo Wii's Virtual Console service voor een vergoeding. Een boze alien genaamd Smithy is neergedaald op het Mushroom Kingdom, crashen in Star Road en het veroorzaken van zeven sterren te verspreiden over de hele wereld. Mario, Luigi en vele andere bekende personages moet de wereld te verkennen en de sterren te herstellen voordat u op reis naar het kasteel van Bowser's voor een epische strijd tegen Smithy. U zult een verscheidenheid van fysieke aanvallen en magische spreuken in turn-based gevechten tegen vijanden te gebruiken. Kinderen zullen veel plezier proberen verschillende combinaties van komische aanvallen om de vijanden in deze titel te verslaan.

Super Mario Bros.

De klassieke titel die met de Nintendo Entertainment System in 1985 gelanceerd is beschikbaar in vele game collecties en op de Wii's Virtual Console. Twee spelers de controle van Mario en Luigi en plaatsvervangende spelen door een verscheidenheid van podia over acht werelden. Aan het eind van elk, moet u traverse een verraderlijke kasteel, en je zult uiteindelijk bespaart Princess Toadstool als je Bowser in het laatste level kan verslaan. Het geweld in dit klassieke bestaat uit weinig meer dan stampen Goomba's en Koopa's raken met vuurballen, waardoor het geschikt is voor de jongere set.