Hoe te vertellen als uw kat is Bored

Terwijl de binnenlandse huiskat lijkt een solitair dier - en sommige van hen zijn - de meeste liever in het gezelschap van andere katten te leven. Ze kunnen vervelen net als mensen, vooral als ze zijn strikt indoor katten. Als u niet zeker weet hoe om te vertellen als uw huisdier niet is verveeld of de volgende stappen om te leren hoe.

instructies

1 Kijk hoe vaak en hoe lang uw kat grooms zichzelf. Als blijkt dat hij is het reinigen van zichzelf de hele tijd of het uittrekken van grote hoeveelheden van het haar, hij is waarschijnlijk vervelen en moet gewoon iets te doen.

2 Weet dat het urineren of ontlasten buiten de kattenbak op een zodanige wijze dat opzettelijk lijkt kan een teken zijn dat uw kat is verstoord. Dit is zeer waarschijnlijk als je haar de hele dag achter in het huis door haarzelf.

3 Vergeet niet dat overmatig stemgebruik en vernietigingsdrang zijn tekenen dat een kat zich verveelt of ongelukkig. Hij is het vinden van een uitlaatklep voor zijn frustratie door het maken van harde geluiden of scheurt je nieuwe gordijnen. Andere tekenen van verveling soms excessief slapen en overeten.

4 Begrijp dat als uw kat begint te agressief handelen naar u toe, het is waarschijnlijk omdat hij wil uw aandacht. Besteed aandacht aan zijn gedrag wanneer u probeert om het huis te verlaten. Als hij agressief is in deze tijd, is hij waarschijnlijk probeert te vertellen om te blijven.

5 Denk na over wat de dag van uw kat is net als wanneer je weg bent. Ga op de grond en rond te kijken naar het speelgoed ze heeft en de mogelijke dingen die ze de hele dag kon doen. Als u denkt dat het ziet er nogal saai, je hebt waarschijnlijk gelijk. Haal meer speelgoed voor uw kat en overwegen om een ​​vriend voor uw kat, zodat ze niet hoeft te vervelen. Als het krijgen van een andere kat is uit den boze, een belangrijke inspanning om te communiceren met uw huisdier op een dagelijkse basis.