Hoe te Opwarmen Fresh Made Tamales

Hoe te Opwarmen Fresh Made Tamales


Je hebt twee prioriteiten voor het opwarmen van tamales: het behoud van de kwaliteit van de delicate masa en breng het vullen kan tot 165 graden Fahrenheit, de minimale veilige temperatuur voor restjes. Wanneer u delicate gerechten opwarmen, moet u een zachte opwarming methode te gebruiken; met tamales, stomen het beste werkt. Careless opwarming resulteert in een afgebrokkeld, waterrijke puinhoop in plaats van een vers, warm tamale op je bord. Het beste is om een ‚Äč‚Äčinstant-lezen thermometer gebruiken om de temperatuur van de vulling te controleren, maar zolang het warm en dampende, het is veilig om te eten.

instructies

1 Vul een pot met een paar centimeters water en zet de stoomboot insert in het. Breng het water aan de kook.

2 Zet de tamales in de stoomboot rack, open einde up. Dek de pan en zet het vuur aan de kook.

3 Steam gekoelde tamales gedurende 10 tot 15 minuten of tot ze een inwendige temperatuur van 165 graden F. Steam bevroren tamales 15 tot 20 minuten te bereiken, of totdat zij een inwendige temperatuur van 165 F. bereiken

Hints

  • U kunt tamales opwarmen in de magnetron, maar het levert een drogere textuur. Bedek de Tamale met een vochtige papieren handdoek en magnetron het op hoog gedurende 15 tot 20 seconden. Draai de Tamale boven Vervang de tissue met een nieuw vochtig is, en magnetron nog eens 15 tot 20 seconden.