Hoe word je een betere full-back in Football

Hoe word je een betere full-back in Football


Steeds een betere vleugelverdediger in positie kost veel inzet. Het verbeteren van de verschillende aspecten van het spel zal veel tijd en vastberadenheid te nemen. De vleugelverdediger in het voetbal lijnen tussen de quarterback en running back wanneer het aanvallende team is in I-vorm. De vleugelverdediger is verantwoordelijk voor het blokkeren van de running back op de meeste speelt zo nu en dan het vangen van een bal uit het outfield. Soms, als de quarterback zakt terug naar pas de vleugelverdediger blijft in het achterveld te blokkeren en doorgeven beschermen.

instructies

1 Verbeter uw voetenwerk. Voetenwerk is belangrijk als vleugelverdediger spelen. moet u een snelle voeten en de mogelijkheid om aanwijzingen direct te veranderen. Het verbeteren van uw voetenwerk zal ook helpen om je evenwicht te verbeteren ook. Touwtje springen zal helpen om uw voeten sneller te maken. Touwtje springen met beide voeten gedurende 60 seconden. Spring zo vaak als je kunt. Herhaal dit drie keer. Ook, springtouw op elke voet en vervolgens afwisselend voeten. Herhaal deze sprongen drie keer gedurende 60 seconden per keer. U kunt uitvoeren lijn springt om je voetenwerk te verbeteren. Kies uit een lijn op het voetbalveld en spring er overheen, vooruit dan achteruit, zo vaak als je kan in 60 seconden. Concentreer je op snel springen de lijn, niet hoe ver je springen.

2 Hard werken in het gewicht kamer. Er is veel lichamelijk contact die betrokken zijn bij het spelen vleugelverdediger in het voetbal dus het is belangrijk om sterk te zijn in uw hele lichaam. Onderlichaam kracht zal helpen bij het blokkeren. Je gebruikt je benen om terug te rijden de rusher. Goede been oefeningen zijn squats en been persen. Bovenlichaam kracht is belangrijk bij het gooien van een stijve arm bij een verdediger. Goede bovenlichaam oefeningen zijn het bankdrukken en biceps curl. De beste vleugelverdedigers neiging de meest fysiek te zijn. Om fysiek te zijn moet je sterker dan je tegenstander zijn.

3 Verfijn je het blokkeren van vaardigheden. Bij het afspelen van vleugelverdediger in het voetbal zal u gevraagd worden om iemand te blokkeren op het andere team het grootste deel van de tijd. Het blokkeren van vaardigheden zijn belangrijk omdat een goed blok de running back voor een grote winst kon springen of kan de quarterback koop een paar extra seconden om de bal naar beneden veld gooien. Blokkering kan worden verfijnd met een coach na de training. Krijg extra herhalingen in het gebruik van de blokkering dummies. Met behulp van de slede zal ook helpen bij het ontwikkelen en verfijnen van het blokkeren van vaardigheden. De beste manier om je vaardigheden te verfijnen blokkeren is om te oefenen een 1-tegen-1 tegen de beste pas rusher in uw team. Concurreren tegen de beste concurrentie zal u toelaten om te groeien en ervaring succes.

Hints

  • De grote vleugelverdedigers werken, en hebben een talent voor, de bal in één keer uit het achterveld.
  • Als deze methoden niet worden beoefend met grote intensiteit zal de resultaten ongewenst zijn.