Scarborough, Maine Zomerkampen voor kinderen

Scarborough, Maine Zomerkampen voor kinderen


Zomerkamp is bijna als een rite de passage door de kindertijd. Warme, zonnige dagen worden besteed spelen van leuke spelletjes, zwemmen in het meer of het zwembad, het verkennen van de natuur en de vorming van nieuwe, langdurige vriendschappen. In de staat Maine, is er geen tekort van kampen om uit te kiezen. In feite, de staat heeft een overvloed aan zomerkampen dat zowel ouders als kinderen zullen genieten.

Camp Ketcha

Scarborough, Maine Zomerkampen voor kinderen

Zwemmen is een van de vele activiteiten voor kinderen genieten in Camp Ketcha.

Camp Ketcha Day Camp bevindt zich in Scarborough, Maine en zit op 133 acres van ongerepte gebieden, omringd door nabijgelegen meren en beken. De traditionele dag kampen dienen kinderen van 3 tot 13, terwijl de speciale dag kampen dienen de leeftijd van 6 tot 14. Horsemanship kampen en counselor-in-opleiding programma's zijn ook beschikbaar. Camp Ketcha biedt traditionele dag kamp activiteiten, zoals zwemmen, sporten zoals voetbal en kickball, kunsten en ambachten, en drama en muziek, terwijl de speciale kampen bieden iets van golf kamp naar kamp sterrenstelsel, dat zich richt op het leren over het zonnestelsel. Als uw kinderen zijn op zoek naar hun eerste slaap-away kamp te ervaren, Camp Ketcha biedt ook overnachtingsmogelijkheden van half juli tot begin augustus.

Surf Camp in Scarborough Beach

Scarborough, Maine Zomerkampen voor kinderen

Kinderen kunnen leren surfen bij Surf Camp in Scarborough Beach.

Als uw kind is op zoek naar iets anders deze zomer doen, dan Surf Camp in Scarborough Beach is waar het bij. Surf Camp is het grootste kamp van zijn soort in New England en is gewijd aan het surfen. Camp rijdt elke week, van maandag tot vrijdag, van half juni tot en met augustus, en is beschikbaar voor kinderen van 9 tot en met 17. Als het slecht weer is en regen voorkomt dat surfers van het krijgen in het water, dan excursies worden georganiseerd om de lokale branding te bezoeken winkels - of gewoon naar de film. Het kamp biedt surfplanken voor iedereen, dus er is geen noodzaak om uw eigen apparatuur te hebben.

Otter Pond Outdoor Adventure Camp

Scarborough, Maine Zomerkampen voor kinderen

Kinderen kunnen genieten van touwenparcours at Otter Pond Outdoor Adventure Camp.

De Otter Pond Outdoor Adventure Camp wordt gesponsord door de Greater Portland YMCA en zit in de buurt van Sebago Lake, ongeveer 25 minuten rijden van Scarborough. Otter Pond biedt zwemmen, een touwenparcours, kunst en ambachten en sport voor kampeerders leeftijd van 5 tot 12. Het kamp heeft meer dan 80 jaar ervaring en is trots op sterk leiderschap en positieve relaties met kampeerders en hun families. Leiderschap-in-opleiding en counselor-in-opleiding beschikbaar is voor kinderen en jongeren 13 tot 14 en 14 tot 16, respectievelijk. Sessies start 21 juni en lopen door het einde van augustus.