Etiquette van het huwelijk voor een gemengd gezin

Etiquette van het huwelijk voor een gemengd gezin


Een huwelijk is een emotionele tijd, en als je probeert te achterhalen hoe om ouders die gescheiden zijn, stiefouders, stiefkinderen en / of uw eigen exen tegemoet te komen, kan het een logistieke nachtmerrie. Gelukkig samengestelde gezinnen zijn tegenwoordig overal, dus er zijn protocollen te gebruiken wanneer je niet weet wat anders te doen. Door het gebruik van de juiste etiquette voor de gegeven situatie, is het makkelijker om te voorkomen dat onbedoeld beledigen van een of meer van uw bruiloft gasten.

Hoe Word de Uitnodigingen

Als je ouders zijn gescheiden, de etiquette over hoe de uitnodiging te lezen hangt af van wie betaalt voor de bruiloft. Als één set (bijvoorbeeld, vader van de bruid) betaalt, zou de uitnodiging te lezen "De heer (en mevrouw, als hij hertrouwd) Joe Smith verzoek de eer van uw aanwezigheid / plezier van uw bedrijf." Als de ouders van de bruid zijn gescheiden en ze zijn samen betalen voor de bruiloft, het zou lezen "Mr Joe Smith en mevrouw Sue Jones" (zonder vermelding van eventuele stiefouders). Als beide sets van de ouder paren zijn vriendelijk en samen gastheer van de bruiloft, schrijven, "de heer en mevrouw Joe Smith en de heer en mevrouw Bill Jones."

Als je ouders zijn gescheiden en vriendelijk

Als de bruid of bruidegom in een gemengd gezin is opgegroeid, dan zult u twee afzonderlijke gezinnen te huisvesten in uw huwelijksfeest hebben. Hoe u dit doet hangt een groot deel over hoe je ouders opschieten. Als ze vriendelijk zijn gebleven en je bent dicht bij zowel van hen, dan van plan om hen en eventuele stiefouders in de ceremonie onder een of andere manier --- de bruid's vader kon lopen haar door het gangpad, bijvoorbeeld, en haar stiefvader kon lezen een zegen. Beide sets van de ouders kunnen zitten met hun echtgenoten of data in de voorste kerkbank, en de stiefmoeder zou de eerste moeder begeleid door het gangpad; de moeder is de laatste naar beneden voordat het huwelijksfeest. Stel broers en zussen en stap-broers en zussen zowel aan uw bedienden zijn.

Als je ouders zijn gescheiden en Vijandige

Als je ouders niet opschieten, of als een van hen moeite met het accepteren van nieuwe partner van hun ex heeft gehad, vindt u een aantal beslissingen te maken hebben. De rol van een ouder in een huwelijk wordt bepaald door hun relatie met de bruid of bruidegom, dus de ouder aan wie u de dichtstbijzijnde bent moet zitten in de voorste kerkbank, met je grootouders aan hun kant bezetten de tweede bank en de andere ouder zitten in de derde kerkbank. Als een van je ouders echt niet één van uw stiefouders staan, etiquette schrijft voor dat de stiefouder moet zitten in de buurt van de achterkant van de kerk met een vertrouwde vriend. Hebben sommige hart tot hart gesprekken met deze volwassenen in je leven --- het zal een lange weg naar het voorkomen van harde gevoelens gaan.

Het mengen van uw eigen Families

Indien één of beide van je kinderen hebt, zul je niet alleen de vorming van een nieuw huwelijk, maar een nieuwe familie. Het is volkomen terecht en juist om dit te vermelden in uw huwelijksceremonie. Vraag uw officiant om een ​​sectie toe te voegen met vermelding van de kinderen, als je wilt, en als de kinderen zelf goed te keuren van het idee, ook zij kunnen nemen "geloften" veelbelovend om hun best te doen om een ​​gelukkig huis te maken met hun nieuwe gezin zonder het loslaten van de oude een.

Met inbegrip van uw kinderen in de Ceremony

Een manier om uw kinderen te mengen in een nieuwe familie van het begin is om ze op te nemen in het huwelijk planning en de bruiloft. Ze kunnen bruidsmeisjes en bruidsmeisjes, de beste man en groomsmen of bloemenmeisjes en de ring dragers, afhankelijk van hun leeftijd. Je kon een ceremonie van elkaar aansteken van een kaars eenheid te maken of geef ze tokens (zoals medaillons of horloges gegraveerd met de datum) als symbolen van uw belofte om lief te hebben en hen te beschermen. Zorg dat u weet wat de kinderen zijn comfortabel met, en verzeker hen dat je niet verwachten dat ze om te stoppen met het houden van hun andere ouder, alleen maar omdat ze nu een andere familie ook.