Hoeveel kost 1 pond Rundergehakt Cook?

Hoeveel kost 1 pond Rundergehakt Cook?


Uw supermarkt vleesteller biedt een breed scala van bezuinigingen en pakketten, en beslissen welke vertegenwoordigt de beste waarde is niet altijd een eenvoudige propositie. Bone-in bezuinigingen zijn vaak goedkoper, maar kan net zo veel vlees niet opgeven voor uw dollar nadat het bot is verwijderd. Deze berekening - genaamd de "opbrengst" door professionele koks - geldt voor rundergehakt, als goed. Daar het vetgehalte van vlees speelt een grote rol.

Rundergehakt Basics

Afgezien van pakketten bestempeld als een premium product, zoals gemalen chuck, rundergehakt is meestal de slager of vlees verpakker's manier van het gebruik van zware bezuinigingen en overgebleven stukjes uit het vlees snijden. Volgens de wet het vetgehalte niet meer dan 30 procent, en meestal is het lager dan dat. Het Amerikaanse ministerie van gestandaardiseerde databank van voedsel voedingsstoffen waarden Landbouw biedt gedetailleerde informatie voor rundvlees op verschillende vet niveaus. Terwijl het uitvoeren van deze tests, eveneens berekend opbrengst van mager rundvlees op 12 procent vet of minder, medium rundvlees op 12 tot 22 procent vet, en vet rundergehakt op 22 procent vet of meer. Deze gedetailleerde het verlies van zowel vet- en vochtgehalte tijdens het koken.

Mager rundvlees Opbrengsten

Bij het testen van de USDA, mager rundvlees opbrengst van 69-77 procent, afhankelijk van de bereidingsmethode. Dat betekent dat elke pond mager rundergehakt levert ongeveer 11 tot 12 ounces van gekookt rundvlees. Koken het rundvlees als losse, gebruind "brokkelt" voor gebruik in stoofschotels of sauzen gaf de laagste opbrengst. Crumbles verloor de meeste vocht - bijna 30 procent - terwijl het verminderen van vet met 1,4 procent. In tegenstelling gegrild of geroosterd pasteitjes verloor slechts 24,2 procent van hun vocht, terwijl het afstoten van 1,6 procent van hun vet.

Medium Beef Opbrengsten

Voor rundvlees op de middellange bereik van het vetgehalte, de totale opbrengst was vergelijkbaar. Afhankelijk van de werkwijze opbrengst van medium rundergehakt varieerde 67-70 procent. Dat betekent dat een pond medium opbrengsten net onder of net iets meer dan 11 ounces van gekookt rundvlees. Nogmaals, rundvlees gekookt zoals kruimels had de laagste opbrengst, met zijn vetgehalte dalen met 5,3 procent en het vocht met 27,8 procent. Geroosterd of gegrild pasteitjes verloor 5,2 procent van hun oorspronkelijke vet door het gewicht, maar slechts 25,1 procent van hun vocht.

Fatty Beef Opbrengsten

Uitwerken van de opbrengst is zeer belangrijk voor vette rundergehakt, die beschikbaar is in grote verpakkingen is vaak een aantrekkelijk lage prijs. Bij het testen van de USDA, de opbrengst voor de fattiest rundvlees varieerde 62-63 procent. Dat betekent dat elke pond van deze goedkope rundergehakt zal zowat 10 ounces voorzien van gekookte rundvlees, afhankelijk van hoe het wordt voorbereid. Zoals kruimels, vet rundergehakt verminderde het vetgehalte met 12,6 procent en het vochtgehalte met 25 procent. Gegrild of geroosterd pasteitjes, het vet daling was 12 procent en vocht verlies was 24,2 procent.

Opbrengsten in Cooking

Voor het maken van hamburgers of eenvoudige recepten, zoals gehaktbrood, zal je waarschijnlijk niet al te veel over de hoeveelheid vlees je koopt denkt. U zult vier kwart-pond pasteitjes van elk pond te krijgen als je het maken van hamburgers, en de meeste andere recepten geeft u een gewicht van rundvlees in plaats van kwantiteit. Als u niet zeker bent, een pond ongekookt rundergehakt is ongeveer gelijk aan twee kopjes. Als je koken en invriezen rundvlees in bulk om later te gebruiken, is het het makkelijkst om een ​​keukenweegschaal te gebruiken. Weeg en tas 5 1/2 tot 6 ounce porties als je recepten oproep voor een half pond mager, of 11 tot 12 ounces of ze vragen om een ​​pond per keer.