Hoe maak je een Flapper jurk te kopen

Hoe maak je een Flapper jurk te kopen


De jaren 1920 was het decennium van de flap: bevrijd jonge vrouwen die hun haar knippen, nam met roken, rijden in auto's met jonge mannen en het dragen van een bepaalde stijl van de jurk die hen de vrijheid van beweging toegestaan ​​om de hele nacht dansen. Coming out van de strikt corseted mode van de Edwardiaanse tijdperk, de boxy knielange slip jurken en blote armen waren schokkend aan de oudere generatie van de dag, maar zijn goed geschikt voor een moderne gevoeligheid. Flapper jurken, modern of vintage, kunnen worden gevonden in een verscheidenheid aan winkels en boetiekjes.

instructies

1 Meet jezelf. Of u nu de aanschaf van een vintage jurk of een modern vervaardigd is, weten uw maat is belangrijk, vooral als je besluit om online te winkelen en zijn niet in staat om te proberen op de jurk voordat je koopt. Flapper jurken moet je lichaam scheren losjes en niet strak, zodat de metingen van de jurk moet een duim of twee groter dan uw eigen.

2 Zoek op internet naar winkels die vaan-stijl jurken te verkopen. Veel vintage boetiekjes onderhouden van een online winkel, evenals een brick-and-mortar bedrijf, zodat je in staat zijn om een ​​vintage jurk in een verre stad die perfect past.

3 Zoek winkels, boetiekjes en kostuum winkels in uw omgeving met behulp van telefoonboeken. Controleer of er winkels die moderne reproducties van flapper-geïnspireerde kleding te verkopen. Roep voordat u de deur uit om zeker te zijn van de winkel heeft wat je wilt in voorraad.

4 Vind lokale bedrijven die een jurk zal leveren aan uw specificaties of kijk op het internet. Kies een winkel of op maat op basis van uw onderzoek en de aankoop van je jurk. Als je met een jurk gemaakt, moet u wellicht een deel van de prijs eerst betalen en betalen de rest als de jurk wordt geleverd.

Als u bestellen via een online leverancier, kunt u in rekening worden gebracht voor de scheepvaart. Vraag de verzendkosten voor het maken van betalingsregelingen.

Hints

  • Begrijp het terugkeerbeleid voor online verkopers. Dit kan helpen geschillen te voorkomen later op als de jurk die u ontvangt is onaanvaardbaar.