Hoe word je een betere Voetbal Goalie

Als een keeper, wil je altijd naar de rand te hebben. Mensen zeggen altijd dat je ofwel beter of slechter, maar nooit stil. Om een ​​betere goalie echt te zijn, moet je altijd je spel te verbeteren - en de verschillende delen van het ook.

instructies

1 Voetenwerk is een cruciaal onderdeel van doelman training op elk moment van het jaar, en is het belangrijkste onderdeel van het spel een keeper's - nog meer dan zijn handen. De reden om het voetenwerk te doen evenals conditionering is dat, zodra een speler adem, zullen zij profiteren meer van de training, zolang ze nog werkt hard.Do voetenwerk oefeningen die veel van de side-stepping (shuffelen) te betrekken, backpedaling, korte uitbarstingen naar voren, high-stepping en draaien. Wat voetenwerk boren heb je je keeper doet, zorg ervoor dat de techniek blijft solide, en je krijgt een drastische verbetering te merken.

2 Hebben de keeper een aantal oefeningen uitvoeren zonder zijn keeper handschoenen. Er zijn verschillende vingertop tot vingertop boren aan te doen. Hebben de goalie gooi de bal omhoog en vang het achter haar rug. Hebben de goalie dwarrelen de bal rond haar taille, draai de bal heen en weer tussen haar benen, stuiteren de bal van de grond tijdens het lopen en de bal vangen met de juiste grip. Het doen van push-ups op de bal is ook een zeer goede manier om het verbeteren van de keeper vangen.

3 Herinneren waarom je traint in de eerste plaats. Ongeacht welke opleiding je doet, zorg ervoor dat je een aantal foto's te maken. Houd de instructie tot een minimum en laat de keeper plezier stoppen shots. Hoewel hij moe zou moeten zijn op dit punt, moet u een verbetering van de techniek en de reacties van de keeper opmerken.

4 Distributie kan het verschil maken tussen een goede keeper en een geweldige keeper te zijn. In staat zijn om de bal weg te schoppen effectief zal u helpen om het tempo van het spel te besturen en geef je aanstoot een kans om kansen te creëren.

5 Let op: Om groot te zijn, moet je de groten der aarde te kijken. Zorg ervoor dat je veel van voetbal kijken op tv.