Bloemen in Uruguay

Bloemen in Uruguay


Uruguay is een klein land in het zuidoostelijke deel van Zuid-Amerika. Het landschap bestaat uit een klein deel van de kust, waarna lag zacht glooiende weiden, doorspekt met rivieren en patches van het bos. Uruguay & # 039; s vlaktes spelen gastheer van vele soorten wilde bloemen, en de & # 039; bossen bevatten veel bloeiende bomen.

Verbena

Bloemen in Uruguay

Verbena heeft zich vanuit Zuid-Amerika en wordt verbouwd over de hele wereld voor de sier-en culinaire toepassingen.

Verbena & # 039; s kleine bloemen variëren in kleur tussen rood, wit en lavendel. Ze groeien op bladverliezende heesters, die volgens Ernest Klein, auteur van "keukenkruiden," kan een hoogte van 5 meter. Citroen verbena, een van de meest bekende soorten van de familie Verbenaceae, is een winterharde wilde bloemen afkomstig uit een groot deel van Zuid-Amerika & # 039; s graslanden. Citroen verbena, met citroengeur, wordt vaak gebruikt om het seizoen en smaak desserts, vleeswaren en thee.

Mimosa

Bloemen in Uruguay

Mimosa pigra groeit makkelijk in de meeste grondsoorten.

De meeste soorten van mimosa zijn houtige struiken. Inheems in Uruguay is de soort Mimosa pigra, die zich vanuit Zuid-Amerika naar een van de wereld & # 039 geworden; s meest beruchte invasieve soorten. Dit is vooral het geval in Australië, waar actieve pesticide campagnes zijn vaak gevoerd tegen het. De plant is ook een invasieve soort in grote delen van Afrika en Azië. De bloemen van de Mimosa pigra zijn klein, goudgeel en te groeien in trossen.

El Ceibo

Bloemen in Uruguay

De bloemblaadjes van de Cockspur koraalboom lijken op die van orchideeën.

El Ceibo is de Spaanse naam voor de cockspur koraal boom, die de nationale bloem van Uruguay draagt. De opvallende bloemen van deze boom zijn een heldere scharlaken, met bloemblaadjes die groeien 3,5-6 centimeter lang. Deze bloemen bloeien het hele jaar door. De bomen zelf groeien tot ongeveer 10 meter hoog. Terwijl geplant in de stedelijke gebieden als sierbomen, Ceibos gedijen van nature voor in de natte bodem van Uruguay & # 039; s rivieroever bossen. Hoewel deze boom is inheems in Uruguay en Brazilië, haar prachtige bloesems maken het een populaire sierplant over de hele wereld.

Myrtaceae

Een van de vele soorten inheemse mirte, of planten uit de familie Myrtaceae afkomstig uit Uruguay, is de feijoa, die vruchten bekend als de ananas guave of guavasteen draagt. Deze groenblijvende heester produceert bloemen met zachte witte bloemblaadjes en een veelheid van heldere rode meeldraden. De plant is gewaardeerd voor zijn fijne groene vruchten, die begint te verslechteren kort na de oogst, en is dus zeer zelden meeste van de wereld. Zowel groenten en bloemen bevatten veel jodium en gebruikt in de volksgeneeskunde schildklier problemen en uitslag op de huid te behandelen.