How to Get Shepard in Die "Mass Effect 2"

Een van de koppelingsdelen van "Mass Effect 2" probeert elk van de vele verschillende eindes ontgrendelen. Tijdens de laatste reeks van het spel, kunnen partijleden en andere ondersteunende personages uiteindelijk het nemen van een verdwaalde laser of worden gedood door een pak van slechteriken, allemaal afhankelijk van de acties die je wel of niet hebben vele uren eerder genomen. Om te verdienen wat veel gamers beschouwen de slechtst mogelijke einde, waarin de hoofdpersoon van het spel, Commander Shepard, sterft samen met bijna iedereen anders, zal je nodig hebt om het spel te spelen met dit in het achterhoofd.

instructies

1 Negeer eventuele upgrades die kunnen worden gemaakt aan de Normandië. Dit zorgt ervoor dat een aanzienlijk deel van de bemanning sterft in de benadering van de collector basis.

2 Laat Grunt in stasis wanneer de optie, en alleen te werven het absolute minimum aantal partijleden die nodig zijn om de missie die rond de Collector schip te ontgrendelen.

3 Voer de Collector schip missie, zodra deze beschikbaar is, en dan direct overgaan tot het volgende niveau over de Reaper.

4 Laat Legion inactief op de Reaper schip.

5 Ren rond de melkweg het invullen van niet-essentiële missies na uw bemanning is ontvoerd.

6 Selecteer het slechtst mogelijke bemanningsleden voor de belangrijkste opdrachten die komen in het laatste level. Maak bijvoorbeeld Jacob de deur te openen, zet Miranda op het schild, en plaats Mordin als assault teamleider. Iedereen zal worden gedood.

7 Laat de herstelde bemanningsleden aan hun lot overgelaten. Zij zullen ook worden gedood.

8 Doorloop de laatste missie om te zien welke het beëindigen van je hebt vrijgespeeld. Als je alles zo slecht als je kunt doen, zal Shepard sterven in de uiteindelijke volgorde.