Ideeën voor graveringen op Western Belt Buckles

Western-style gespen dragen de mogelijkheid diverse ideeën. Graveren is een populaire techniek voor westerse gespen die inhoudt dat het snijden van cijfers, letters of ontwerpen in het metaal van de gesp. Coming up met ideeën voor een ontwerp dat de westerse stijl past en de vorm is makkelijk als je weet waar je moet kijken. Maak een unieke en persoonlijke verklaring door het mengen van klassieke symbolen zoals paarden, longhorns, laarzen, cowboy hoeden en buffels, met ingewikkelde patronen graveren. Zoek patronen met behulp van de volgende ideeën.

Browsen Stores

Winkels die gespecialiseerd zijn in het westen van antiek, verzamelobjecten en memorabilia zijn ideale plekken om graveren ideeën te vinden. Kijk voor patronen op zadels, stijgbeugels, geweren en lederwaren. Albuquerque, New Mexico, heeft een grote winkel genaamd Cowboys en Indianen die is gevuld met ideeën. Cowan's Antiques in Cincinnati, Ohio, is een kunst en antiek veilinghuis de verkoop van westerse antiek. Bel uw plaatselijke antiekwinkels en vintage / collectible winkelcentra om een ​​cache van items uit het Amerikaanse Westen te controleren. Vergeet niet om een ​​camera mee te nemen.

Boeken en Tijdschriften

Er zijn een aantal westers georiënteerde boeken en tijdschriften die graveren ideeën kan onthullen voor gespen. "Cowboys en Indianen 'en' kunst van het Westen" magazines zou een interessante gravure mogelijkheden te onthullen. Schuren gebruikt boekhandels en garage sales voor de westers georiënteerde prentenboeken, oudere antiek en westerse kunst tijdschriften en veilingcatalogi.

Het kiezen van Brands

Van alle westelijke symbolen er geen symbool meer "westerse" dan het vee of vee merk. Vee merken maken unieke riemgesp ontwerpen. Lokaliseren ze in boeken, zoals "The Cowboy's Own Brand Book" door Duncan Emrich of "Cattle Brands: Ironclad Signatures" door Elmer Kelton. De website, Barbwire Museum, bevat tekeningen van merken en informatie over hun geschiedenis. Maak een personal brand en hebben het gegraveerd op een westerse riemgesp voor een one-of-a-kind-accessoire. Vergeet niet, geen gebruik maken van een merk van een bestaand bedrijf.