Hotels in Bunaken, Indonesië

Hotels in Bunaken, Indonesië


Bunaken is een klein eiland gelegen in het Bunaken National Marine Park in het noorden van Sulawesi, Indonesië. Vanwege de biodiversiteit en tropische wateren, het eiland is geschikt voor watersport en duiken. In de nabijgelegen wateren van Bunaken, kunnen toeristen genieten van een grote verscheidenheid aan zeeleven zoals sponzen, koralen, stekelhuidigen, vlinder vissen, baarzen, jonkvrouwen en lipvissen.

Living Colors Dive Resort

Gelegen in een afgelegen gebied, ver van de hoofdweg, dit resort biedt eenvoudige accommodatie tegen betaalbare prijzen. Gelegen op een heuvel, op slechts twee minuten lopen van het strand, de 10 bungalows van het resort zijn voorzien van dubbele bedden met matrassen, een groot balkon met hangmat, rotan en kokos meubels en een badkamer met een westerse stijl toilet. Het resort biedt gasten drie maaltijden per dag plus het drinken van water en koffie. Naast de open-air restaurant dat Indonesische gerechten worden geserveerd, biedt het hotel een fitnessruimte met basisuitrusting, boeken ruilen en een draadloze internetverbinding. The Living Colors Dive biedt toegang tot bepaalde diensten en activiteiten, waaronder speciale duiken en snorkelen trips en verhuur, inleidende duiken voor niet-duikers, duiken in kleine groepen en UV camera verhuur.

Living Colors Diving Resort
PO Box 2406
Manado 95111, North Sulawesi
Indonesië
011-62-812-430-6063
livingcoloursdiving.com

Bahowo Lodge

Bahowo Lodge biedt persoonlijke flexibele dienstverlening volgens internationale normen, als gevolg van de Engels echtpaar eigendom. Th lodge is gelegen in het rustige vissersdorp Bahowo, in het Bunaken National Marine Park. Alle kamers beschikken over airconditioning, een terras, bamboe en rotan meubelen, western-stijl toilet, satelliet-tv en internetaansluiting. Onder de voorzieningen van het resort, is er een zwembad, een film en muziek bibliotheek en indoor en outdoor eetgedeelte. De drie eetzalen serveren lokaal verhoogde producten met inbegrip van vee en lokaal gevangen vis, die door een in-house chef gaar zijn en beschikken over een onderscheidende combinatie van Indonesische en westerse gerechten.

Bahowo Village
Bunaken Park, N. Sulawesi
Indonesië
011-62-431-885-0230
bahowolodge.com

Bunaken Village Resort

Bunaken Village Resort ligt aan Pangalisang Beach, aan de oostkust van Bunaken. De 4.200 vierkante mijl hotel beschikt over acht huisjes, een restaurant, bar aan het strand en het zwembad. De huisjes zijn voorzien van meubels gemaakt van bamboe en het resort wordt omgeven door weelderige tropische tuinen met palmbomen, avocado en ananas bomen. Het restaurant serveert lokale en continentale gerechten bereid met verse lokale ingrediënten. In de buurt van het hotel, kunnen de gasten duiken en watersporten te proberen.

Bunaken Village Resort
Pangalisang, Bunaken Sulawesi
Indonesië
011-62-431-330-7293
bunakenvillage.com