Hoe te Presents Wikkel in een nieuwe en unieke manier

Hoe te Presents Wikkel in een nieuwe en unieke manier


Hoewel er tal van zeer mooi cadeaupapier kranten beschikbaar, wikkelen van een vierkante doos in het papier en het toevoegen van een kaart kan krijgen saai. Met een beetje fantasie kun je verlevendigen de geschenkverpakkingen u geven aan anderen. Als je eenmaal de slag te gaan denken aan nieuwe manieren om giften te verpakken, dan heb je ideeën te zien in een groot aantal items die je hebt rond het huis.

instructies

1 Steek het geschenk in de kartonnen rol die papieren handdoeken of toiletpapier gehouden. Wikkel een stukje papier er omheen, met op zijn minst een paar inches opknoping over elk uiteinde. Verzamel elk uiteinde samen en wikkel met een stukje lint aanwezig dat lijkt op een stuk van suikergoed van Kerstmis te creëren.

2 Wikkel je in de traditionele wijze. Voeg een strook vilt rond het centrum zodat een deel van het papier zichtbaar is aan beide zijden. Bind een lint rond en bind een klok op in het midden. Dit werkt goed voor kleine kleinigheidjes.

3 Wikkel je in de traditionele wijze. Plaats uw kaart op de top van het heden, dan wikkel het hele ding weer in doorschijnend papier, het toevoegen van een beetje confetti voordat je het heldere papier dicht tape. De kaart en confetti zal laten zien door de doorzichtige papier.

4 Wikkel een papier in een boodschappentas voor een ouderwetse uitstraling. Gebruik een bruine papieren zak wendde zich tot de naam van de supermarkt aan de binnenkant te houden. Wikkel met een stuk touw. Het is gemakkelijk, eenvoudig en schoon.