Lijn GP750 Gyro Instructions

De Lijn GP750 Gyro is een apparaat dat wordt gebruikt in Modelhelikopter vlucht. Helicopter bewegingen worden gecontroleerd door kleine motoren genoemd servo's. Een gyro wordt gebruikt om links of rechts zwaaibeweging detecteren wanneer het hefschroefvliegtuig tijdens de vlucht. Indien de gyro bewegingen detecteert, stuurt een commando naar de motor besturen van de staartrotor en slingeren, genaamd de yaw beweging gecorrigeerd. U kunt de gyro en de nodige accessoires bij uw plaatselijke hobby of model winkel te kopen.

instructies

1 Gebruik de bijgeleverde dubbelzijdig schuim om de gyro te monteren op een stijf oppervlak van het model helikopter. Plaats de gyro, zodat het loodrecht op de hoofdrotor as en ervoor te zorgen dat de gyro heeft voldoende ventilatie.

2 Sluit het snoer aan de onderkant rechterkant van de gyro aan het roer servo-eenheid op de helikopter met behulp van de bijgevoegde verbinding stekker, sluit vervolgens de linker aan op de ontvanger. Bij aansluiting op de ontvanger, sluit de zwarte en witte connectors aan de overeenkomstige sleuven op de ontvanger.

3 Draai de "Power" schakelaar op de zender om de "On" positie en gebruik het roer draaien om het roer te stellen "Subtrim" op "0" Draai de "Power" schakelaar op de gyro naar de "On" positie. Het LED-lampje knippert als de gyro verloopt via een initialisatie proces. Wanneer het proces is voltooid, zal de LED continu branden te laten zien.

4 Gebruik de overeenkomstige knoppen op de zender naar de "ATS", "Mixing Pilot Authority," set "Throttle om roer mengen", "Rudder om Gyro mengen", "Pitch om roer mengen" en "Revolution Mixing" instellingen "O. "

5 Zet de zender "Gain" naar "Normal" mode en voer een testvlucht om de juiste instellingen te bevestigen. Als er problemen optreden, verplaatst het roer stok op de zender naar links om te controleren op roer functie opmerkelijk als de bijbehorende controle-arm op de helikopter naar voren of achteren verplaatst. Beweeg de neus van de helikopter naar links. Indien correct ingesteld, moet de stick bewegen in dezelfde richting als de neus. Als dit niet gebeurt, zet de "Reversing" schakelaar op de gyro aan de andere kant.