Fun Bachelorette Spelen

Fun Bachelorette Spelen


Een vrijgezellenfeest is een laatste kans voor de meisjes om losse een laatste keer te laten voor de bruid-to-be wordt aangekoppeld. Bij het plannen van een vrijgezellenfeest, kunt u een verscheidenheid aan games te organiseren om te zorgen voor de nacht is onvergetelijk en leuk voor iedereen. Moedigen alle gasten naar de games te spelen door het toekennen van prijzen, zoals "Girls Night Out" fotolijstjes en kralen kettingen met borrelglaasjes, aan de winnaars.

Paper Games

Speel een spelletje vrijgezellenfeest-themed bingo. Print bingo kaarten met woorden of zinnen als 'bruid', 'shots,' 'stripper', 'bar hoppen,' 'lipstick,' 'cocktails' en 'stiletto's' op de pleinen in plaats van getallen. Geef elke gast een bingokaart en roepen de woorden. Het eerste meisje om bingo wint het spel en een prijs. Een ander idee is om de woorden op de top van een aantal vellen papier afgedrukt "Bachelorette Party". Geef elk meisje een vel papier en hebben haar komen met woorden met alleen de letters in de woorden "Bachelorette Party." Het meisje dat komt met de meeste woorden in twee minuten, wint het spel.

drinking Games

Vraag iedereen om te zitten in een kring met hun drank naar keuze. Speel een spelletje "Drink Als" door te zeggen: "Drink als je het dragen van een ketting" of "Drink als je getrouwd bent." Elk meisje dat past bij de criteria moeten drinken. Laat elke speler te maken van haar eigen "Drink als" straf. Een ander het drinken spel is "ik nooit." De meisjes moeten gaan rond de cirkel te zeggen dingen die ze nog nooit gedaan als "Ik heb nog nooit een one night stand" of "Ik heb nog nooit bedrogen een vriendje." Elk meisje dat heeft gedaan van de ding vraag moet een drankje te nemen.

Trivia Games

Maak een lijst van trivia vragen en antwoorden over de bruid en haar hubby-to-be voor het feest. Vraag het aan de bruid en bruidegom een ​​verscheidenheid aan vragen. Roep elke vraag en gunnen een punt om elke speler voor een goed antwoord. Stel vragen als 'Waar kwam het paar te ontmoeten? "En" Waar zijn de eerste kus plaats? "Het meisje met de meeste punten wint het spel. Als alternatief, verdelen de gasten in twee teams en wisselen de vragen die tussen de twee teams. Het team met de meeste punten wint het spel.

speurtochten

Als de meisjes gaan uit voor een nacht op de stad, het creëren van een speurtocht lijst met items voor hen te verzamelen. Verdeel de meisjes in twee teams en geef elk team een ​​lijst. Sommige items van de vrouwen moet verzamelen van de mannen zijn onder andere een condoom, paar boxers of slips, een telefoonnummer en een gelijkspel. Het team dat de meeste punten op de lijst verzamelt door een bepaalde tijd, wint het spel. In plaats van het verzamelen van items, dan kunt u ook een lijst van taken feestgangers moeten volbrengen, zoals 'Krijg een man om een ​​schot te kopen,' 'stelt voor een foto met een security officer "of" Overtuig een man om één van de te creëren de vrijgezellin een lapdance. "Geef elk team een ​​digitale camera om de gebeurtenissen te fotograferen. Het team dat het meest doet, wint het spel.